Ervaringen professionals

De professionals uit het STORM netwerk betekenen dagelijks veel voor teams en opdrachtgevers. Zowel voor tijdelijke opdrachten, als vaste functies, zowel in dienst als op interim basis. Lees hieronder hun verhalen.

“We hebben een natuurlijke manier van samenwerken en communiceren.”

Ronald Westerhof is een ervaren interim professional controlling, finance en accountancy uit het netwerk van STORM. In maart heeft hij zijn klus voor Travers afgerond. In april is hij begonnen aan een nieuwe klus bij een zorgorganisatie, een branche waarin hij zijn roots heeft. Ronald: “het is prettig samenwerken m...

“Ze kijken naar de persoon achter het cv. Wat drijft mij, waar ben ik naar opzoek.”

Floor Biewinga is een HR-professional uit het netwerk van STORM. Ze vervult nu een vaste functie als HR-professional voor Dommerholt Advocaten waarvoor STORM de werving en selectie heeft gedaan. Floor: “Wat ik heel prettig vond is de oprechte interesse van STORM. Ze kijken naar de persoon achter het cv.”

“STORM is betrokken. Ze schuiven niet alleen cv’s maar houden contact.”

Louis Nootenboom is een ervaren interim manager uit het netwerk van STORM. Hij werkt op dit moment als Interim Manager Finance & Control bij DEMCON. Louis: “STORM is betrokken. Ze schuiven niet alleen cv’s maar houden contact. Ze hebben een groot netwerk met veel persoonlijk contact.”

“Ik voel me een echte STORM-professional. En ik kan zijn zoals ik ben!”

Gerrie van den Berg is communicatieadviseur uit het netwerk van STORM. Ze werkt bij Gemeente Midden-Groningen en doet hier een tijdelijke opdracht. “Ik voel me inmiddels wel een echte STORM-professional. Ze kennen mij goed. En ik kan zijn zoals ik ben, ze staan echt naast mij!”