Projectmanager | Thema Marketeer

Omgeving Leeuwarden

01-09-2018

40 uur | Media, Ondernemen (P&L), Marketing | hbo

Heb jij een echte winnaarsmentaliteit en lijkt het jou fantastisch om te ondernemen binnen een onderneming? Dan komen wij graag in contact met jou!

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is uitgever van drie dagbladen en van een groot aantal nieuws- en huis aan huisbladen. Zij informeren consumenten en ondernemers in Noord-Nederland om ze te verbinden, te inspireren en te vermaken. Vierentwintig uur per dag brengen zij onafhankelijk en onderscheidend regionaal nieuws. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de consument op dat moment kiest.

Een uitgebreid productaanbod en een crossmediaal portfolio zorgen ervoor dat het nieuws doordringt tot in de haarvaten van de noordelijke samenleving. De medewerkers van onze opdrachtgever weten wat er speelt in de regio en wat belangrijk is voor de mensen die er wonen. Op ieder platform en voor iedere doelgroep. Zij zijn het kloppende hart van de Noord-Nederlandse samenleving. Dit zie je terug in hun werkwijze en in hoe zij georganiseerd zijn; medewerkers zijn de basis van het succes.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als Productmanager draag jij zorg voor het op effectieve en efficiënte wijze initiëren, uitwerken en begeleiden van multimediale en crossmediale projecten. Door middel van betaalde inzet van het brede portfolio van de uitgeverij, realiseer jij de gestelde rendement- en omzetdoelstellingen. Jij bent een creatieve ondernemer en vervult een prominente rol binnen de afdeling Consument en markt.


De thema’s van onze opdrachtgever zijn groeiende, sterke multimediale merken. Een onmisbare bron van inspiratie voor de inwoners van Noord-Nederland. Om de groei van deze thema’s nog meer te stimuleren zijn wij op zoek naar zeer ervaren marketeers die met lef, creativiteit en ondernemerschap onze merken naar een hoger niveau tillen. Jij bent verantwoordelijk voor en eigenaar van één van de volgende thema’s: Cultuur (VanPlan) of Business to Business (NoordZ).

Door één van deze merken nog beter in de markt te zetten, inspireer en informeer jij jouw volgers. In de markt onderhoud en beheer jij een vakinhoudelijk netwerk, onder andere ten behoeve van het tot stand komen van partnerships. Jij signaleert technische en zakelijke mogelijkheden voor de organisatie en vertaalt deze ontwikkelingen naar initiatieven voor het ontwikkelen van commercieel interessante en nieuwe concepten.

Jij bent de verbindende schakel tussen de afdelingen redactie, sales en events en vormt het centrale aanspreekpunt voor adverteerders richting deze afdelingen. Binnen verschillende projecten neem jij zelfstandig beslissingen en bereid jij strategische beslissingen voor. Als ‘eigenaar’ van een thema ben jij verantwoordelijk voor een eigen budget en daardoor ben je dus ook voor de resultaten. De behaalde resultaten maak jij meetbaar voor de adverteerder(s) en jij creëert op een creatieve manier impact op de consument.

Jij maakt de slag van media naar media-marketing en bind op deze manier consumenten en adverteerders aan jouw merk. Want het thema waar jij verantwoordelijk voor bent, is echt jouw eigen merk; jij bent een ondernemer binnen een onderneming!

Functie eisen

Heb jij affiniteit met marketing en ondernemerschap en draag jij net als wij het Noorden van Nederland een warm hart toe? Beschik jij over HBO werk- en denkniveau en over een uitgebreide kennis van merk- en marketingstrategieën? Dan zoeken wij jou! 


Jouw talenten:

  • Ondernemen zit in jouw bloed
  • Je bent een echte creatieveling
  • Je hebt affiniteit met één van onze thema’s
  • Je bent ontzettend handig met social media
  • Je bent zelfverzekerd en hebt de wil om te ‘winnen’
  • Waar je aan begint, maak je ook succesvol af
  • Veranderingen zijn voor jou geen probleem

Inlichtingen

Goed. Wij hebben nu een mooi verhaal verteld, maar zijn vooral heel benieuwd naar jouw verhaal! Denk jij na het lezen van deze vacature; ‘dit is echt MIJN baan?’. Deel dan jouw verhaal met ons.

Contactpersoon voor deze vacature is: Arnold Bouman, bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via (0182) 82 02 02.

solliciteer   email deze vacature