Project Controller

Omgeving Overijssel

03-09-2019

32 - 40 uur | Financieel, Controller, Bedrijfsvoering | hbo

Aan de slag als Project Controller bij een productie bedrijf in Overijssel? Lees snel verder voor meer informatie.

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Project Controller in de regio van Overijssel.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als controller lever je een essentiële bijdrage om de ambities en doelen van de onderneming te realiseren. Dit betekent het beheren en zonodig verbeteren van systemen, processen en informatie om die ambities waar te maken. Je ondersteunt het management team bij het beheersen van de financiële bedrijfsvoering. Dat vertaalt zich in management control systems, financiële planning en budgettering, interne rapportages, analyses van afwijkingen en corrigerende acties.

Je bent zowel bewaker, toezichthouder als adviseur van de organisatie. Op een natuurlijke wijze weet jij aan deze rollen invulling te geven en ben jij tevens een stevige sparringpartner voor directie en management. Het ontplooien van initiatieven die bedrijfsprocessen op een hoger plan kunnen brengen pak jij met beide handen aan.

Als koersvaste en resultaatgerichte gesprekspartner ben je zeer communicatief, pragmatisch en sensitief en houd je voldoende het vizier op de langere termijnbelangen van de organisatie. Je wordt gewaardeerd om je betrokkenheid, pragmatische benadering en adviezen en gerespecteerd om je scherpe analyses en drive om 'in control' te zijn en te blijven.


Functie eisen

  • Afgeronde hbo opleiding in de richting van Finance;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in het bedrijfsleven in complexe projectorganisaties;
  • Ruime kennis en ervaring met ICT systemen.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature