Programmamanager P&O

Omgeving 's-Hertogenbosch

15-05-2019

36 uur | Overheid, P&O, Manager | hbo

Houd jij je graag bezig met alles wat gaande is op een P&O afdeling? Misschien is deze opdracht dan wat voor jou. Lees verder voor meer informatie.

Opdrachtgever

Over de Provincie Noord-Brabant
De Provincie Noord Brabant is een organisatie in beweging.

De afdeling P&O ontwikkelt passend strategisch P&O beleid en adviseert hierover. Naast de reguliere advisering is in het kader van de strategische ontwikkelingen een aantal projecten opgestart, zoals opgave gestuurd matchen, flexibilisering van de personeelsinzet en strategische personeelsplanning.

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment is op zoek naar een Programmamanager P&O voor de Provincie Noord-Brabant. STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als leidinggevende van het programma P&O ben je verantwoordelijk voor de realisatie, inhoudelijke aansturing van inspanningen en projecten binnen het programma en voor het optimaliseren van de processen.

Je geeft op een natuurlijke manier inhoudelijk leiding aan de collega´s binnen het programma P&O. Hierbij coach en begeleid je de opdrachtnemers binnen P&O als onderdeel van de beweging richting een nieuwe organisatiestructuur

Tenslotte ben je op strategisch niveau sparringpartner van de directie en het management. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de P&C cyclus.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding in het vakgebied op hbo/wo niveau;
  • Aantoonbare ervaring op het gebied van coachen en een afgeronde opleiding omtrent coaching;
  • Minimaal 1 jaar ervaring als leidinggevende binnen het vakgebied P&O;
  • Inzicht in en ervaring met bestuurlijke en ambtelijke besluitvormingsprocessen.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature