Ervaringen professionals

Jij. Op je plek. Wij blij.

Laatst keken we elkaar eens aan, hier op de werkvloer. Iemand maakte namelijk de opmerking dat wij recruiters eigenlijk een soort geluksmakers zijn. Want gezien het aantal uren dat je werkt, is werkgeluk echt heel erg belangrijk. Het beïnvloedt ook nog eens de uren dat je niet werkt. Denk daar maar eens over na, als je weer moe op de bank ligt ´s avonds. Of wanneer je fluitend na werktijd een driegangenmaaltijd kookt, gaat sporten en een aantal vrienden belt.

Hoe zit het met jouw werkgeluk?

Wij willen dat je gelukkig wordt van jouw baan. En brengen wij jou daarom niet zomaar in contact met een werkgever. Dat doen wij alleen als wij heel erg zeker weten dat de opdracht past bij jouw ambitie en jouw persoonlijkheid bij de organisatiescultuur. Pas als wij denken dat jij écht gaat shinen bij deze nieuwe werkgever of tijdelijke opdrachtgever, dan gaan bij ons de lichten op groen.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET HANNAH LIPKE | RECRUITER


Ervaringen van andere professionals

In de klantcases hieronder lees je wie we hebben geholpen aan meer werkgeluk.

“STORM HEEFT MIJ GEHOLPEN SCHERP TE KRIJGEN WAT IK ZOEK IN EEN BAAN”

Thom Wolters, Manager Bedrijfsvoering Finance, Control en ICT

Centrada Wonen

Thom Wolters krijgt als Manager Bedrijfsvoering Finance, Control en ICT bij Centrada Wonen veel energie van zijn baan. Dat is hem veel waard, want uit ervaring weet hij hoe vervelend het is om een baan te hebben waarin je niet gelukkig bent. Thom: “Ik leerde Arnold kennen in de tijd dat ik op een kruispunt in mijn loopbaan stond. Tijdens ons eerste gesprek merkte ik dat hij oprecht geïnteresseerd was in mij. Hij stelde hele goede vragen om erachter te komen wie ik ben, wat mijn dromen zijn en wat ik belangrijk vind in een baan. Hij heeft mij erg geholpen om scherp te krijgen wat ik zoek. Inmiddels ben ik gelukkig in mijn huidige functie. Ik beveel STORM aan voor iedere professional die geholpen wil worden door een oprecht geïnteresseerde recruiter, die als hoofddoel heeft om jou verder te helpen. Als professional én als mens!”

Omdat Thom graag ook naast zijn reguliere werk zijn talenten inzet en vrijheid voor hem een belangrijk thema is, is hij via STORM ook bestuurslid geworden voor het Bevrijdingsfestival Overijssel.

Lees meer
ons

“STORM HEEFT MIJ VERRAST MET EEN FUNCTIE DIE IK ZELF NIET ZOU UITKIEZEN”

Agnes Thach, Financieel Controller

Shared Service Centrum ONS

Agnes Thach kan als cijfermens genieten van het verhaal achter één getal. Het afwijkende bedrag in jaarrekeningen en maandcijfers bijvoorbeeld. “Ik ga graag de diepte in, zoek verbanden totdat ik precies weet wat een afwijkend bedrag betekent. Nu mag ik dan doen bij ONS, een superleuk bedrijf dat ik niet kende en daarom ook niet zou hebben uitgekozen. Toen ik reageerde op een vacature bij STORM, bracht Arnold deze functie ter sprake. Na een aantal spontane en eerlijke gesprekken met het team en de leidinggevende, kreeg ik de baan. Het voelde alsof ik naar de winkel ging met de gedachte om iets te kopen, en terugkwam met iets totaal anders. Maar wel veel beter.”

Over een baan vinden via een recruitmentbureau en specifiek STORM zegt Agnes: “Wat ik heb gemerkt is dat je via een recruiter een completer beeld van het bedrijf en de functie krijgt dan wanneer je het bedrijf zelf benadert. Ik ben heel positief over de begeleiding van STORM, ze zijn erg betrokken. Ze voelden goed aan wat bij mij past en hebben mij een hele persoonlijke en intensieve begeleiding gegeven bij de sollicitatie.”

Inmiddels is Agnes alweer een maand aan het werk voor ONS. Zij is daar het financieel aanspreekpunt voor de verschillende afdelingen en de gemeente en houdt zich daarnaast ook bezig met projectadministratie, financiële begeleiding en het jaarverslag. Zij krijgt daarnaast de ruimte om zich volop te ontwikkelen.

Lees meer

“NU KAN IK BETEKENISVOL WERK DOEN VOOR MIJN NAASTEN”

René van Huffelen, vrijwillig penningmeester

Rode Kruis Zwolle

René van Huffelen is een ervaren interim controller en zet zich, door bemiddeling van STORM, vrijwillig in als penningmeester voor Het Rode Kruis Zwolle. René: “Vanuit mijn christelijke levensovertuiging vind ik het belangrijk om betekenisvol te zijn voor mijn naasten. Ik heb een mooie manier gevonden om mijn werk te doen en geld te verdienen. Maar des te belangrijker vind ik het om ook dingen belangeloos te doen. Tijdens het gesprek met STORM kwam ik er achter dat STORM in deze vacature vrijwillig bemiddelt voor Het Rode Kruis. Die maatschappelijke betrokkenheid vind ik echt bijzonder. STORM is een kantoor met enthousiaste, no-nonsense professionals. Ze zijn laagdrempelig en informeel maar wel professioneel. Ik heb onlangs een LinkedIn training gevolgd bij STORM. Ondanks dat ik te laat was met aanmelden kon ik gewoon aanschuiven. Top! Bovendien was het een leuke training. Informeel en praktisch. Daar kan ik wat mee!”

Lees meer
gemeente midden groningen

”IK KAN ZIJN ZOALS IK BEN, ZE STAAN ECHT NAAST MIJ!”

Gerrie van den Berg, Interim communicatieadviseur

Gemeente Midden-Groningen

Gerrie werkt na plaatsing via STORM gemiddeld 32 uur per week als interimmer voor de gemeente Midden-Groningen. Gerrie: “Overheidsorganisaties, waar ik meestal voor werk, zijn verplicht bepaalde opdrachten via een marktplaats aan te besteden. STORM heeft toegang tot die marktplaatsen, kent de juiste mensen en heeft het netwerk de aanbesteding goed in te dienen. Doordat ze me goed kennen, kunnen we snel schakelen. Het mes snijdt dus aan twee kanten! STORM staat echt naast en achter mij. Ik kan zijn zoals ik ben en ik hoef me niet anders voor te doen. Ze zijn zakelijk én menselijk; ik kan blind op ze bouwen en ze vertegenwoordigen mij echt. Daarin zijn we open en eerlijk naar elkaar, ook als de opdracht geen match blijkt te zijn. Ik loop graag even binnen als ik in Zwolle ben.”

Lees meer
dommerholt advocaten

”STORM HEEFT OPRECHTE INTERESSE EN KIJKT NAAR DE PERSOON ACHTER HET CV”

Floor Biewinga, HR professional

Dommerholt Advocaten

Floor werkt via STORM bij Dommerholt Advocaten. Floor: “k houd mij bezig met alle facetten van HR. Administratie, een stukje recruitment, meewerken met projecten. Er liggen veel mooie uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Wat ik bij het aannameproces prettig vond was de oprechte interesse vanuit STORM in mij. Ze kijken écht naar de persoon achter het cv. Wat drijft mij, waar ben ik naar opzoek? Juist door op die dingen te letten maakten ze de juiste match. Daarbij kwamen ze ook niet gelijk met de vacature van Dommerholt aanzetten maar kwam die vacature meer als een toevallige bijkomstigheid ter sprake. De insteek was heel persoonlijk. Ook na deze kennismaking waren ze erg betrokken in het proces. Zo hebben we m’n sollicitatie voorbesproken en bleven we in contact gedurende het hele proces. Zelfs in m’n eerste week bij Dommerholt was er nog weer even een contactmoment. Dat vond ik erg positief!””

Lees meer
ministerie

”STORM HEEFT EEN DUIDELIJKE VISIE WAAROM EEN KANDIDAAT MATCHT MET DE ORGANISATIE”

Hennie Hoekstra, HR manager

Ministerie

Hennie werkt via STORM bij een Ministerie. Hennie: “M’n opdracht is om bij de opdrachtgever te zorgen voor de doorontwikkeling van contactcentrum voor o.a. salarisafhandeling naar een e-HRM service. Wat me in de bemiddeling van STORM aanspreekt is de oprechte interesse in de opdrachtgever; waar staan ze voor en hoe geven ze dat handen en voeten? STORM investeert echt in het leren kennen van de organisatie. Ze kijken op de vloer mee, zijn in gesprek met veel verschillende mensen, proeven de sfeer. Wat ik mooi vind, is dat ze niet zomaar kandidaten aandragen op basis van een CV. Ze hebben een duidelijke visie waarom een kandidaat matcht met de organisatie. Het aannametraject in combinatie met de begeleiding vanuit STORM, richting de functie die ik nu heb, heb ik als erg prettig ervaren; warme ontvangst, goede voorbereiding op het sollicitatiegesprek, persoonlijke updates. En toen ik aangenomen was, was er ook nog taart, een kaart en bloemen! Een hele betrokken club mensen, daar word ik blij van!”

Lees meer
euroma

”STORM HERKENDE METEEN MIJN EIGENSCHAPPEN EN KWALITEITEN”

Richard Wiegers, interim finance manager en project controller

Euroma

”Ik zag een keer een advertentie van STORM die ik wel interessant vond. Arnold en ik hadden een goed gesprek en een persoonlijke klik. Dat vind ik heel belangrijk. Ik merkte dat Arnold en collega’s een duidelijk beeld hadden van wat Euroma in een persoon nodig had. Arnold herkende mijn eigenschappen en kwaliteiten en voelde goed aan dat dit een wederzijdse match was. Wat ik leuk vind aan STORM is dat ze op een hele eigen manier werken, ook in de dingen die ze er om heen organiseren. De trainingen bijvoorbeeld voegen iets toe aan de relatie en aan de skills en kennis van de medewerker. Voor iedereen goed dus. Tijdens de STORMborrels kun je het ook over andere dingen hebben dan je werk en expertise. Het is informeel, ik voel me op m’n gemak. Bij Euroma doe ik alles wat een controller doet. Ik bekijk de cijfers, maak rapporten, maak analyses. Op dit moment wordt een aantal fabrieken samengevoegd met de nieuwe fabriek in Zwolle. Ik begeleid in dit proces de financiële zaken.“

Lees meer
abbvie storm

”DOOR DE BAAN DIE IK VIA STORM VOND MAG IK IN NEDERLAND BLIJVEN”

Qatrunnada Rahmadhani, finance professional

Abbvie

”Na het afronden van mijn studie International Finance and Accounting in Indonesië heb ik, via STORM, gesolliciteerd bij Abbvie. Daar maak ik financiële analyses van alle kosten die indirect aan de producten en diensten van Abbvie verbonden zijn. Denk aan de kosten voor transport en verzending van de producten en kosten voor evenementen en meetings. De samenwerking met STORM is heel prettig. Nadat ik had gereageerd op de vacature op LinkedIn, werd ik dezelfde dag nog door STORM teruggebeld. Toen ging het heel snel. Ze hebben mij geholpen met mijn visum, en zijn ook nu nog steeds betrokken bij mijn baan. Als ik in Nederland geen betaalde baan vond, wilde (en moest) ik weer terug naar Indonesië. Dat het krijgen van een nieuwe baan dus smooth en snel ging was echt belangrijk voor mij. Leuk vond ik ook de bos bloemen en de taart die ik van STORM ontving om te delen met collega’s. Ze hebben me echt geholpen bij het maken van een goede eerste indruk.”

Lees meer