kade panden zwolle

Ervaringen professionals

Jij. Op je plek. Wij blij.

Laatst keken we elkaar eens aan, hier op de werkvloer. Iemand maakte namelijk de opmerking dat wij recruiters eigenlijk een soort geluksmakers zijn. Want gezien het aantal uren dat je werkt, is werkgeluk echt heel erg belangrijk. Het beïnvloedt ook nog eens de uren dat je niet werkt. Denk daar maar eens over na, als je weer moe op de bank ligt ´s avonds. Of wanneer je fluitend na werktijd een driegangenmaaltijd kookt, gaat sporten en een aantal vrienden belt.

Hoe zit het met jouw werkgeluk?

Wij willen dat je gelukkig wordt van jouw baan. En brengen wij jou daarom niet zomaar in contact met een werkgever. Dat doen wij alleen als wij heel erg zeker weten dat de opdracht past bij jouw ambitie en jouw persoonlijkheid bij de organisatiescultuur. Pas als wij denken dat jij écht gaat shinen bij deze nieuwe werkgever of tijdelijke opdrachtgever, dan gaan bij ons de lichten op groen.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET HANNAH LIPKE | RECRUITMENT CONSULTANT


Ervaringen van andere professionals

In de klantcases hieronder lees je wie we hebben geholpen aan meer werkgeluk.

olaf

“IK HAD éCHT EVEN EEN DUWTJE IN DE RUG NODIG OM TE SWITCHEN VAN BAAN”

Olaf Brakkee

Senior P&O-adviseur bij NTR

´Want soms voelt een baan comfortabel aan, ondanks dat je weet dat je er geen energie meer van krijgt. Je stopt het weg en laat je afleiden door gezin, kind, hond of wat dan ook. Toch is het belangrijk om naar dit gevoel te luisteren. En heb je iemand nodig die je uit deze situatie trekt. Het was deze vacature bij de NTR en het enthousiasme van Arnold die mij over de streep heeft getrokken. Omdat de benadering zo persoonlijk was, wist ik: dit is écht. Dit is geen gehaaid verhaal.´

Lees meer
abbvie

“I DID NOT HAVE TO WORRY ABOUT ANYTHING, THEY ARRANGED EVERYTHING!”

Vy Nguyen

Financial Analyst at AbbVie

I got my first professional job in The Netherlands thanks to STORM. After my study International Business and Management I was looking for a job as a Financial Analyst. When a friend introduced me to Dennis, it all went really fast. He introduced me to AbbVie, an American biopharmaceutical company, with an office in Zwolle.

Lees meer
fintresse klantcase

“POSITIEF INGESTELD ZIJN EN DE JUISTE MENSEN KENNEN: ZO BEREIK JE JE DOEL”

Guillaine Kalanga

Financieel administratief medewerkster bij Fintresse

Guillaine Kalanga (40) werkte in haar woonplaats Mbuji-Mayi bij The Central Bank of the Congo. Toen ze in 2011 naar Nederland kwam, heeft ze zich eerst gefocust op het leren van de Nederlandse taal. Nu ze vloeiend Nederlands spreekt, was haar volgende doel: een baan vinden in de financiële sector. Ze is nu eenmaal erg goed met cijfers. Via STORM is ze in de nazomer van 2021 gestart bij Fintresse, een financiële en administratieve dienstverlener in haar woonplaats Zwolle.

Lees meer
engie

“DE RECRUITERS VAN STORM ZIJN SNEL, PRAGMATISCH EN KOMEN HUN AFSPRAKEN NA”

Arie Drewes

Arie Drewes, Financial & Business Controller en contractmanager bij ENGIE

ENGIE is een Frans multinationaal energiebedrijf met bijna 200.000 werknemers en een omzet van 60 miljard euro. Het bedrijf is anno 2021 volop in beweging. Zo hangen er veel entiteiten onder de organisatie, personeel die allemaal organisatorisch gezien hun plek moeten krijgen. De nieuwe structuur heeft ook administratieve en financiële gevolgen. Om deze in goede banen te leiden is afgelopen zomer Arie Drewes gestart als Business Controller bij ENGIE. Arie: ´Met mijn ervaring kan ik een goede bijdrage leveren aan de vraagstukken waar ENGIE momenteel mee worstelt.´

Lees meer

“STORM HEEFT MIJ GEHOLPEN SCHERP TE KRIJGEN WAT IK ZOEK IN EEN BAAN”

Thom Wolters, Manager Bedrijfsvoering Finance, Control en ICT

Centrada Wonen

Thom Wolters krijgt als Manager Bedrijfsvoering Finance, Control en ICT bij Centrada Wonen veel energie van zijn baan. Dat is hem veel waard, want uit ervaring weet hij hoe vervelend het is om een baan te hebben waarin je niet gelukkig bent. Thom: “Ik leerde Arnold kennen in de tijd dat ik op een kruispunt in mijn loopbaan stond. Tijdens ons eerste gesprek merkte ik dat hij oprecht geïnteresseerd was in mij.”

Lees meer
ons

“STORM HEEFT MIJ VERRAST MET EEN FUNCTIE DIE IK ZELF NIET ZOU UITKIEZEN”

Agnes Thach, Financieel Controller

Shared Service Centrum ONS

Over een baan vinden via een recruitmentbureau en specifiek STORM zegt Agnes: “Wat ik heb gemerkt is dat je via een recruiter een completer beeld van het bedrijf en de functie krijgt dan wanneer je het bedrijf zelf benadert. Ik ben heel positief over de begeleiding van STORM, ze zijn erg betrokken. Ze voelden goed aan wat bij mij past en hebben mij een hele persoonlijke en intensieve begeleiding gegeven bij de sollicitatie.”

Lees meer
ggd

“VAN DE ENE OP DE ANDERE DAG WAS IK VERANTWOORDELIJK VOOR DE CORONA CRISISCOMMUNICATIE”

Rianne Schuurman, Communicatieprofessional

GGD IJsselland

Rianne Schuurman zocht een nieuwe communicatieklus en vond via STORM een tijdelijke klus als crisiscommunicatieadviseur bij GGD IJsselland. Over de bemiddeling van STORM voor deze interim communicatieklus zegt Rianne: ‘De snelheid en professionaliteit waarmee het ging, was super. Ik kende STORM niet, werd getipt door een vriendin over deze vacature. Ik nam contact op, en was binnen twee dagen al op gesprek bij de GGD. Inmiddels werk ik er al bijna een jaar. Met dank aan STORM dat ze zo snel schakelden en inzagen dat deze opdracht perfect bij mij past. Ik ga nog even door!’

Lees meer

“NU KAN IK BETEKENISVOL WERK DOEN VOOR MIJN NAASTEN”

René van Huffelen, vrijwillig penningmeester

Rode Kruis Zwolle

René van Huffelen is via STORM vrijwilliger geworden bij het Rode Kruis. Zijn mening: ”STORM is een kantoor met enthousiaste, no-nonsense professionals. Ze zijn laagdrempelig en informeel, maar wel professioneel.”

Lees meer
gemeente midden groningen

”IK KAN ZIJN ZOALS IK BEN, ZE STAAN ECHT NAAST MIJ!”

Gerrie van den Berg, Interim communicatieadviseur

Gemeente Midden-Groningen

”STORM kent de juiste mensen, heeft een sterk netwerk, ik kan als interimmer blind op ze bouwen Ze vertegenwoordigen mij echt.” Dat vertelt Gerrie, die via STORM gemiddeld 32 uur per week als interimmer voor de gemeente Midden-Groningen werkt.

Lees meer
dommerholt advocaten

”STORM HEEFT OPRECHTE INTERESSE EN KIJKT NAAR DE PERSOON ACHTER HET CV”

Floor Biewinga, HR professional

Dommerholt Advocaten

”Wat ik bij het aannameproces prettig vond was de oprechte interesse vanuit STORM in mij. Ze kijken écht naar de persoon achter het cv. ” Dit zegt Floor, zij werkt als HR-professional via STORM bij Dommerholt Advocaten.

Lees meer
ministerie

”STORM HEEFT EEN DUIDELIJKE VISIE WAAROM EEN KANDIDAAT MATCHT MET DE ORGANISATIE”

Hennie Hoekstra, HR manager

Ministerie

”STORM investeert echt in het leren kennen van de organisatie. Ze kijken op de vloer mee, zijn in gesprek met veel verschillende mensen, proeven de sfeer.”
Hennie, interim-professional via STORM bij een Ministerie.

Lees meer
euroma

”STORM HERKENDE METEEN MIJN EIGENSCHAPPEN EN KWALITEITEN”

Richard Wiegers, interim finance manager en project controller

Euroma

”Ik zag een keer een advertentie van STORM die ik wel interessant vond. Arnold en ik hadden een goed gesprek en een persoonlijke klik. Dat vind ik heel belangrijk. Ik merkte dat Arnold en collega’s een duidelijk beeld hadden van wat Euroma in een persoon nodig had. Arnold herkende mijn eigenschappen en kwaliteiten en voelde goed aan dat dit een wederzijdse match was. ”

Lees meer
abbvie storm

”DOOR DE BAAN DIE IK VIA STORM VOND MAG IK IN NEDERLAND BLIJVEN”

Qatrunnada Rahmadhani, finance professional

Abbvie

”Als ik in Nederland geen betaalde baan vond, wilde (en moest) ik weer terug naar Indonesië. Nadat ik had gereageerd op de vacature op LinkedIn, werd ik dezelfde dag nog door STORM teruggebeld. Toen ging het heel snel. Ze hebben mij geholpen met mijn visum, en zijn ook nu nog steeds betrokken bij mijn baan.”

Lees meer