storm in recruitment

Ik heb talent

Waar ga jij een STORM in gang zetten?

Onzekere situaties zijn dé motor voor groei, als persoon en als professional. Daarom plaatsen wij graag professionals die weten waar ze naartoe willen en die intrinsiek gemotiveerd zijn om dit doel te bereiken.

Ben jij een professional en ben jij gespecialiseerd in Finance, HR of Marketing en Communicatie? Dan komen wij graag met jou in contact. Wij verbinden professionals aan organisaties met een mooie missie. Als recruitmentbureau zijn wij als één van de eerste op de hoogte wanneer een organisatie in de omgeving op zoek is naar een nieuwe professional.

Afhankelijk van hoe jij het liefste werkt kunnen wij jou helpen met het vinden van:

  • Een vaste baan;
  • Een tijdelijke functie;
  • De volgende stap voor jouw carrière en persoonlijke groei.

Bekijk onze vacatures

Open sollicitatie

Een open sollicitatie sturen naar het organisatie waar je graag wilt werken is altijd een goed idee. Er is veel wat je niet ziet, en misschien bel of mail je precies op het juiste moment. Hetzelfde geldt voor een mailtje of belletje naar ons sturen als je weet dat je in de toekomst graag een nieuwe stap wit zetten.
Misschien hebben wij op dit moment wel precies wat jij zoekt! Stuur ons een open sollicitatie waarin je duidelijk aangeeft wat je zoekt, en wat jij een organisatie kunt bieden. En laat je door ons verrassen!

Open sollicitatie 

De STORM community: ben jij al lid?

Iedereen wil graag groeien, als persoon en als professional. Beter worden, meer impact hebben. Wij ook, als bureau. Daarom organiseren wij online kennissessies, ondernemersreizen en netwerkborrels die bijdragen aan jouw groei.

Ontdek nu hoe andere professionals groeien via kennisdeling, netwerken, successen vieren, samenwerkingen en vriendschappen. Word gratis lid van onze STORM community.

Voordelen van onderdeel zijn van de STORM community:

  • Netwerkevents en borrels met andere professionals op mooie locaties;
  • Inspiratie via webinars en online trainingen;
  • Altijd op de hoogte van de mooiste nieuwe klussen in omgeving Zwolle;
  • Intensieve begeleiding bij jouw carrièrewensen.

Vul ons contactformulier in, vertel wie je bent en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.

Ik wil lid worden

 

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET NIGEL VAN OOSTRUM | RECRUITMENT CONSULTANT


“ALS JE UIT DE STORM KOMT BEN JE NIET MEER DEZELFDE PERSOON VOORDAT JE ER IN TERECHT KWAM”

Arnold Bouman

Tijdelijk knallen bij een opdrachtgever

Elke dag hetzelfde werk bij dezelfde werkgever is niets voor jou. Jij houdt van afwisseling, verschillende uitdagingen en nieuwe gezichten. Zoek jij een tijdelijke uitdaging voor bijvoorbeeld 2 maanden of een half jaar? Bekijk dan onze vacatures voor Finance, HR, Marketing en Communicatie. Zit er niet meteen iets tussen bij jou in de buurt? Laat je naam en ambitie dan even bij ons achter: misschien hebben we wel iets anders leuks voor jou. Het is sowieso goed om je in te schrijven en onderdeel te worden van ons netwerk van ambitieuze interimmers.