P&O Adviseur

Omgeving Utrecht

05-07-2018

16 - 24 uur | Rijksoverheid, Reorganisatie, Advies | WO

STORM is voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op zoek naar een P&O Adviseur. Lijkt jou dit een mooie interim klus?! 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een P&O Adviseur voor het ministerie van VWS in Utrecht.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken.

Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Deze aanvraag betreft de inhuur van een (P&)O-adviseur voor 16-24 uur per week met een ruime ervaring met die functie binnen de Rijksoverheid, kennis van Functiegebouwrijk en reorganisaties. Ervaring als zelfstandig projectleiding/onderzoeker/adviseur is een pré. Tot het takenpakket behoort o.a. adviseren over de samenstelling van takenpakketten, adviseren over de inrichting van (delen van de) organisatie en/of de implementatie van HR-beleid en-instrumentarium, zoals bijdragen aan de organisatie van leiderschapsactiviteiten.

Degene die wij zoeken, is een energieke (P&)O-adviseur op academisch niveau. Iemand die gemakkelijk kan schakelen op diverse niveaus, in staat om gemakkelijk verbinding te leggen, met uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Functie eisen

  • Wo-niveau;
  • Ruime ervaring met reorganisaties;
  • Kennis en ervaring met het Functiegebouw Rijk;
  • Ruime ervaring binnen de Rijksoverheid;
  • Ervaring als zelfstandig projectleider/onderzoeker/adviseur is een pré;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature