Penningmeester bestuurslid

Omgeving: Financieel Regio Zwolle

Introductie

Wil jij met jouw financiële kennis het Bevrijdingsfestival Overijssel ondersteunen en daarmee een bijdrage leveren aan viering van onze vrijheid?

Organisatie

Bevrijdingsfestival Overijssel (BFO) is een van de grootste bevrijdingsfestivals in Nederland. Zowel de muzikale als de inhoudelijke programmering (gericht op het vieren van vrijheid) zijn van een hoog niveau!

Bestuur en directie hebben, met veel externe “stakeholders”, in 2019 een visietraject doorlopen om deze kwaliteiten ook in de toekomst te borgen. Hierbij zijn verschillende vormen en elementen naar voren gekomen om het festival zich verder te laten ontwikkelen. De missie van BFO is het uitdragen van het belang van vrijheid in de breedste zin van het woord:democratie, rechtsstaat, grondrechten, mooi omschreven ook in de “vier vrijheden” van Roosevelt.

Het BFO wordt georganiseerd door een productiebureau onder leiding van twee directeuren (Emma Quilligan en Annemien Brugging) in opdracht van het bestuur van de Stichting BFO. Het bestuur bestaat momenteel uit drie leden: De Voorzitter, Penningmeester en Secretaris.

Functie

STORM in Recruitment is vanwege het aftreden van de vorige Penningmeester op zoek naar een nieuwe Penningmeester (bestuurslid).

De Penningmeester is het eerste aanspreekpunt vanuit het bestuur naar de directie bij financiële aangelegenheden. Met jouw financiële vaardigheden houd jij de kwaliteit van het BFO hoog. Op basis van het in 2019 doorlopen visietraject draag jij bij aan het vinden van nieuwe vormen hiervoor en de rol van het BFO hierbij.

Functie-eisen

We zoeken een Penningmeester (onbezoldigd bestuurslid):

  • met een financiële/ bedrijfskundige achtergrond;
  • met bestuurlijke ervaring;
  • die het gedenken van oorlogen en geweld en het vieren van vrijheid en begrippen als democratie en rechtsstaat hierbij hoog in het vaandel heeft staan;
  • die de rol van bestuurslid onafhankelijk kan uitvoeren (geen belangenverstrengeling);
  • die – gezien de samenstelling van het huidige bestuur – het liefst woonachtig is in de regio Zwolle.

Inlichtingen

Durf jij deze maatschappelijke uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 – 4890 3755.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 – 4890 3755.