STORM in Recruitment

STORM in Recruitment maakt sterker en veerkrachtiger. Ze transformeert. En dat is ook precies waar STORM voor bedoeld is. Wanneer een organisatie uit een STORM komt, is zij niet meer dezelfde als toen zij erin terechtkwam. Voor zinvolle transformatie is het belangrijk dat je samen met de juiste mensen de STORM trotseert. Onze STORM professionals zetten daarom niet alleen een krachtige beweging in gang, ze loodsen jou door de STORM heen naar nieuw en anders.

Detachering | Interim management

Ben jij op zoek naar waardige versterking voor jouw team? Of is jouw organisatie op zoek naar een onstuimige transformator die iedereen wakker schudt? STORM zoekt graag met je mee en put uit een poule van energieke en talentvolle STORM professionals. Wij onderzoeken de behoefte van jouw organisatie en schatten in welke STORM professional het beste past bij deze behoeftes.

Stap je in de STORM? Dan betekent dit het begin van een stormachtige tijd en zichtbare verandering. Vraag voor meer informatie vrijblijvend een offerte aan.

Werving en selectie

Ben jij op zoek naar uniek talent voor jouw organisatie? Verbinden is ons werk. Wij brengen je graag in contact met nieuw talent en met nieuwe energie. Samen gaan wij in gesprek om te verkennen welke talenten binnen ons netwerk goed bij jouw organisatie passen. STORM begeleidt en helpt je in jouw zoektocht. Wij vinden voor jou een passende professional met een echte STORM mentaliteit.

Terug