Veelgestelde vragen

Wat maakt jullie recruitmentbureau anders dan anderen?

Wij zijn een persoonlijk, betrokken team actief, in de regio Zwolle. Wij zijn geen intermediair die snel geld wil verdienen, maar een bedrijf met een missie. Wij  werken op basis van vertrouwen en stappen waar nodig over formaliteiten en processen heen.

Dit is wat klanten over ons zeggen:

  • STORM kijkt verder dan hun neus lang is. Ze voeren niet gewoon hun opdracht uit maar kijken écht naar wat een organisatie nodig heeft. En zijn een verbinder pur sang. (Lees de klantcase van Jacco van der Zee);
  • ‘Omdat de benadering zo persoonlijk was, wist ik: dit is écht. Dit is geen gehaaid verhaal van weer een recruiter’ (Lees de klantcase van Olaf Brakkee);
  • ‘STORM is goed in het snel en adequaat handelen, ze zitten erbovenop. Daarnaast hebben ze een persoonlijke manier van met mensen omgaan.´ (lees de klantcase van Hanny Geerts).

Lees hier wat werkgevers over ons zeggen die met ons samenwerken, en hier waarom professionals voor ons kiezen als recruitmentbureau.

 

Wat is jullie meerwaarde na plaatsing van een professional?

Wij houden doorlopend contact, zowel met de werkgever als met de professional. Door altijd in gesprek te blijven, zijn wij een blijvende partner in de groei van het bedrijf én de carrière van de professional.

 

Wat is het voordeel van je inschrijven bij een recruitmentbureau?

Door je bij ons in te schrijven, vorm je onderdeel van onze community en warme netwerk. Wij kunnen jou adviseren in de volgende stap en samen met jou een carrière roadmap maken. Omdat wij dagelijks in gesprek zijn met gerenommeerde bedrijven en organisatie in de regio Zwolle, kan het maar zo zijn dat wij binnen korte tijd een mooie nieuwe klus of baan voor jou hebben. Maar dan moeten we wel eerst weten wie jij bent, en welke baan of klus jou écht gelukkig maakt. Je kan altijd met ons contact zoeken via info@storminrecruitment.nl

 

Organiseren jullie ook weleens events?

Jazeker. De opkomende events kun je inzien in onze agenda. We zien ernaar uit om jou daar te ontmoeten!

 

Wat gebeurt er nadat ik heb gereageerd op een vacature?

We nemen persoonlijk contact met je op, maken kennis met je en gaan op zoek naar jouw drijfveren en motivators. Ook als we niks voor je kunnen betekenen hoor je van ons.

 

Welk type professional bemiddelt STORM?

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals gespecialiseerd in HR, Marketing Communicatie en Finance. Wij gaan graag in gesprek met personen die energiek in het leven staan, net zoals wij zelf. Ook vinden wij een intrinsieke motivatie belangrijk, net als openheid. Wanneer wij bemiddelen kijken wij behalve skills ook of jij qua persoon goed past bij het bedrijf en het team.

 

Wat zijn de openingstijden van STORM?

Het kantoor aan Assiesplein 15 is elke dag geopend van 08.30 uur tot 17.30 uur.

Deze dagen is het kantoor gesloten:

Pasen (eerste en tweede paasdag): zondag 9 en maandag 10 april 2023

Koningsdag: donderdag 27 april 2023

Bevrijdingsdag: vrijdag 5 mei 2023

Hemelvaartsdag: donderdag 18 mei 2023

Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag): zondag 28 en maandag 29 mei 2023

Kerstmis (eerste en tweede kerstdag): maandag 25 en dinsdag 26 december 2023 & 27, 28 en 29 december

Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 2024

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET PATRICIA SCHARLOO | HR OFFICEMANAGER


“WIE DURFT WINT”

Nigel van Oostrum