Veelgestelde vragen

Wat maakt jullie recruitmentbureau anders dan anderen?

 

Wij zijn een betrokken team, actief in de regio Zwolle. Wij werken op basis van vertrouwen en stappen waar nodig over formaliteiten en processen heen.

Dit is wat klanten over ons zeggen:

  • STORM kijkt verder dan zijn neus lang is. Het team voert niet gewoon zijn opdracht uit maar kijkt écht naar wat een organisatie nodig heeft. Bruggenbouwers pur sang! (Lees de klantcase van Jacco van der Zee);
  • ‘Omdat de benadering zo persoonlijk was, wist ik: dit is écht. Dit is geen gehaaid verhaal van zo’n typische recruiter’ (Lees de klantcase van Olaf Brakkee);
  • ‘STORM is goed in het snel en adequaat handelen. Daarnaast hebben ze een persoonlijke manier van met mensen omgaan.´ (lees de klantcase van Hanny Geerts).

Lees hier wat werkgevers over ons zeggen die met ons samenwerken, en hier waarom professionals voor ons kiezen als recruitmentbureau.

 

Wat is na plaatsing van een professional jullie rol en meerwaarde?

Wij houden doorlopend contact, zowel met de werkgever als met de vakman/vrouw. Door in gesprek te blijven zijn wij een stabiele partner in de groei van het bedrijf én de carrière van de professional.

Wat is het voordeel van je inschrijven bij een wervingsbureau?

Door je bij ons in te schrijven word je onderdeel van onze hechte gemeenschap en netwerk. Wij kunnen jou adviseren in de volgende stap van je carrière en een routeplan  maken. Omdat wij dagelijks in gesprek zijn met gerenommeerde bedrijven en organisaties  in de IJSSELDELTA regio, kan het zo zijn dat wij binnen korte tijd een mooie nieuwe klus of baan voor jou hebben. Maar dan moeten we wel eerst weten wie jij bent, en welk type werk je écht gelukkig maakt. Neem gewoon contact met ons op via info@storminrecruitment.nl, simpel!

Organiseren jullie ook weleens evenementen?

Jazeker. De eerstvolgende evenementen kun je inzien in onze agenda. We zien ernaar uit om jou daar te ontmoeten!

Wat gebeurt er nadat ik heb gereageerd op een vacature?

We nemen persoonlijk contact met je op, maken kennis met je en gaan op zoek naar jouw drijfveren en motivaties. Ook wanneer we op dat moment niks voor je kunnen betekenen hoor je van ons.

Welk type professional bemiddelt STORM?

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van personen gespecialiseerd in HR, Marketing, Communicatie en Finance. Wij gaan graag in gesprek met mensen die net als wij energiek in het leven staan. Je intrinsieke motivatie is van belang, evenals openheid. Wanneer wij bemiddelen kijken wij naar je vaardigheden maar ook naar of jij als persoon goed past bij het bedrijf en binnen het team.

Wat zijn de openingstijden van STORM?

Het kantoor aan Assiesplein 15 is elke dag geopend van 08.30 uur tot 17.30 uur.

We zijn gesloten op de volgende dagen:

Pasen (eerste en tweede paasdag): zondag 9 en maandag 10 april 2023

Koningsdag: donderdag 27 april 2023

Bevrijdingsdag: vrijdag 5 mei 2023

Hemelvaartsdag: donderdag 18 mei 2023

Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag): zondag 28 en maandag 29 mei 2023

Kerstmis (eerste en tweede kerstdag): maandag 25 en dinsdag 26 december 2023 & 27, 28 en 29 december

Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 2024

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET PATRICIA SCHARLOO | HR OFFICEMANAGER


“WIE DURFT WINT”

Nigel van Oostrum