Social invloed

Als wervingsbureau willen wij keuzes maken die bijdragen aan een betere wereld en groenere omgeving. Juist in vluchtige tijden geloven wij in langlopende relaties en een mooie sociale uitwerking hebben. Met, en door jou als professional of organisatie. Maar ook met netwerk- en samenwerkingspartners en studerend talenten.

Wij maken impact door

  • Ondersteunend te zijn bij reeds bestaande maatschappelijke initiatieven of door zelf nieuwe initiatieven te nemen;
  • Belangeloos vacatures in te vullen voor stichtingen en verenigingen;
  • Vrijwilligers te plaatsen op plekken waar ze echt nodig zijn;
  • Trainingen te organiseren met als doel vakmannen en -vrouwen te helpen in hun persoonlijke groei;
  • Prikkelende en uitdagende BrainSTORMsessies te organiseren.

Wat we doen

Wij zijn betrokken bij de volgende organisaties/projecten:

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ANNORA SALOMONS | RECRUITER


Academiehuis van Zwolle

Het Academiehuis van Zwolle biedt educatieve programma’s aan alle inwoners van de stad. Om te ontdekken, te verwonderen, te leren en jezelf te verrijken. En om je talent verder te ontwikkelen. Dat is waar STORM ook voor staat en op aanslaat. Daarom steunen we het Academiehuis bij het innoveren van de inwoners van Zwolle.

Zwolle Unlimited

Zwolle Unlimited is het festival in Zwolle wanneer het gaat om kunst en cultuur. Een verhaal vertellen staat bij dit festival centraal: in straattheater, rootsmuziek, spoken word, performing poetry en singersongwriting. Arnold zit in het bestuur van Zwolle Unlimited en STORM is partner (waardemaker) van Zwolle Unlimited en ondersteunt het festival zodat zij verhalen kunnen blijven vertellen.

Windesheim

STORM is betrokken bij Windesheim middels Student meets Business waar we trainingen personal branding (LinkedIn trainingen) geven aan studenten. Windesheim vindt het belangrijk dat hun studenten functioneren op een hoog professioneel niveau, persoonlijk willen groeien en willen bijdragen aan de ontwikkeling, verbetering en vernieuwing van organisaties, maatschappelijke instellingen en overheden. Daar dragen wij graag een steentje aan bij.

Ronald McDonald Business Breakfast club Zwolle

Het Ronald McDonald Business Breakfast is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Zwolle e.o. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. STORM doet hier ook aan mee!

Maar er is nog een belangrijker doel: de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Zwolle. De opbrengst van de Business Breakfastclub komt geheel ten goede van het Huis.

Zwolsche Athletische Club

STORM is de trotse sponsor van de oudste voetbalclub van Zwolle en omstreken: Zwolsche Athletische Club, kortweg ZAC. STORM draagt bij aan de sportkleding en stimuleert op deze manier dat kinderen in beweging zijn. Klik hier voor de website van ZAC.

Rode Kruis

STORM is betrokken bij het Rode Kruis in het kosteloos werven van professionals en bestuursleden om het werk mogelijk te maken. Het Rode Kruis helpt mensen in nood, direct en vanuit het hart en in noodsituaties in Nederland en bij rampen en conflicten wereldwijd. Louis bijvoorbeeld werd via ons penningmeester werd bij het Rode Kruis.

Pure Africa Foundation

De Pure Africa Foundation helpt koffieboeren in Afrika aan microkredieten. Dit geld gebruiken zij om hun plantage uit te breiden en de oogst te verbeteren. Ze doen dit in samenwerking met een lokale bank. Boeren betalen minder rente en zo blijft er meer geld over om te kunnen terug betalen en te investeren. Arnold zit in het bestuur van de Pure Africa Foundation. Bijna elk jaar gaan we met een groep ondernemers uit ons netwerk op expeditie langs deze koffieboeren. Inspireren, verbinden met elkaar en met de boeren in Afrika en verdieping (door reflecteren op eigen onderneming) is daarin belangrijk. Tegelijkertijd brengen we zo ook geld binnen voor de foundation. Uiteraard schenkt en drinkt STORM de koffie van Pure Africa.

Hedon

STORM is aangesloten bij de Hedon Music Club, een levendige club van ondernemers, particulieren, prominenten en fondsen die het Zwolse poppodium Hedon steunen. We zijn echt een ambassadeur van de club en altijd opzoek naar nieuwe partijen die Hedon kunnen ondersteunen. De Music Club maakt het mogelijk dat Zwols (nieuw) talent op muzikaal gebied een kans krijgt. Talent ontwikkelen en samen dingen mogelijk maken past bij ons. Daarnaast vinden we kunst en cultuur voor jouw als Zwollenaar heel belangrijk.

Beursvloer Zwolle

Beursvloer Zwolle verbindt de vraag van maatschappelijke organisaties aan het het aanbod van organisaties. Op de Beursvloer handelen organisaties met gesloten beurzen. In plaats daarvan handelen de deelnemers in producten, diensten en kennis. We vinden het belangrijk om verbinding te zoeken met maatschappelijke organisaties en ondersteunen hen met bijvoorbeeld het werven of het geven van een training. Arnold speelt een concrete, actieve rol als ‘hoekman’ (verbinder) in verbinden van ‘vraag en aanbod’ op de Beursvloer zelf.