Manifesto

Ubuntu

“Het wezen van de mens is zijn verbondenheid.”

Ubuntu is een lettertype familie, bij Storm hebben wij dit lettertype opgenomen in onze huisstijl vanwege een prachtige betekenis:
Als iemand in Afrika tegen je zegt dat je ‘Ubuntu’ hebt, dan is dat een groot compliment. Het betekent dat je hartelijk, open en medemenselijk bent.

Afrikaans denken wordt vaak geassocieerd met het woord Ubuntu. Het verwijst naar een eeuwenoude en nog steeds sprankelende levensfilosofie: Als ik jou als mens behandel, word ook ik meer mens: ‘Umuntu ngumuntu ngamuntu’. Het wezen van de mens is zijn verbondenheid. Verbonden met zijn familie, met zijn omgeving, de natuur, het verleden, de voorouders, degenen die nog geboren worden. De mens staat er midden tussen in en heeft als opdracht de harmonie te bewaken en te herstellen. Individu en gemeenschap zijn in balans. Morele ontwikkeling is belangrijk, ethisch handelen staat centraal. Compassie, verzoening, wijsheid zijn belangrijke thema’s. Ubuntu is dynamisch, het proces van zijn en worden tegelijk. Ubuntu is de tegenhanger van het westerse individualisme, rationalisme en materialisme.

Onze merkbelofte

In deze 3 punten lees je wat onze aanpak is en waar wij voor staan!

  1. Duurzaamheid zit in ons DNA. Dat is geen marketing sausje, wij menen het écht. De professionals en organisaties die wij naar ons toetrekken zijn sociaal betrokken. Wij willen de wereld samen vanaf de werkvloer een groenere en betere plek maken.
  2. Wij zoeken allemaal betekenis en geluk in ons werk. Samen groeien, daar gaat het ons om. Wij zijn een community voor professionals die zichzelf durven zijn, vooral op het werk. Het is een kwestie van respect om de verschillen in persoonlijkheid, skills en ideeën te vieren. Plezier vinden in de verschillen binnen een team, elkaar aanvullen en versterken. Dát is voor ons de echte betekenis van gelijkwaardigheid.
  3. Wij zijn dé lokale verbinder in de regio Zwolle van professionals in Finance, HR, Marketing en Communicatie. Met een groot lokaal netwerk van mooie organisaties en professionals die de weg kennen bij overheidsinstanties, in het onderwijs en in de commerciële sector. Wij beloven kwaliteit, duidelijkheid in het proces en snelheid bij het plaatsen van de juiste kandidaat.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | EIGENAAR


annora

“MOEILIJK BETEKENT NIET ONMOGELIJK”

Annora Salomons