kade panden zwolle

Manifesto

Onze merkbelofte

In deze 3 bullets lees je wat onze aanpak is en waar wij voor staan!

  1. Duurzaamheid zit in ons DNA. Dat is geen marketing sausje, wij menen het écht. De professionals en organisaties die wij naar ons toetrekken zijn sociaal betrokken. Wij willen de wereld samen vanaf de werkvloer een groenere en betere plek maken.
  2. Wij zoeken allemaal betekenis en geluk in ons werk. Samen groeien, daar gaat het ons om. Wij zijn een community voor professionals die zichzelf durven zijn, vooral op het werk. Het is een kwestie van respect om de verschillen in persoonlijkheid, skills en ideeën te vieren. Plezier vinden in de verschillen binnen een team, elkaar aanvullen en versterken. Dát is voor ons de echte betekenis van gelijkwaardigheid.
  3. Wij zijn dé lokale verbinder in de regio Zwolle van professionals in Finance, HR, Marketing en Communicatie. Met een groot lokaal netwerk van mooie organisaties en professionals die de weg kennen bij overheidsinstanties, in het onderwijs en in de commerciële sector. Wij beloven kwaliteit, duidelijkheid in het proces en snelheid bij het plaatsen van de juiste kandidaat.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | OPRICHTER & SENIOR CONSULTANT


“WINST IS GEEN DRIJFVEER, HET GAAT ALTIJD OM DE KLANT “

– onbekend –