Over ons

STORM

STORM is een recruitmentbureau gespecialiseerd in rollen binnen de bedrijfsvoering, met focus op Finance, HR, Marketing en Communicatie, gevestigd in hartje Zwolle. Al 10 jaar lang verbinden wij op basis van talent, ambities en persoonlijkheid, professionals aan organisaties en andersom. Wij houden van nieuwe wegen, van ondernemende durfallen die gaan, met vallen en opstaan. We vinden werkgeluk erg belangrijk en helpen professionals hierin te groeien.

Tijdelijk & vast

Tijdelijk én snel iemand nodig voor een opdracht? Ons lokale netwerk is zo warm, dat wij organisaties ondanks de huidige arbeidsmarkt vakkundig uit de brand kunnen helpen. Voor tijdelijke opdrachten én vacatures voor vast personeel op verschillende niveaus. We denken graag mee, zijn positief kritisch en gaan door totdat het klopt. Door zowel kandidaat als opdrachtgever zorgvuldig te begeleiden bereiken we duurzame matches.

Ontwikkeling

Ons team bestaat uit intrinsiek gemotiveerde professionals die kansen zien en vol energie te werk gaan. Wij zetten samen een storm in gang vanaf de werkvloer, door elkaar te ontdekken, versterken en motiveren. Vanuit een pro-actieve samenwerkende houding begeleiden wij organisaties intensief bij hun groei en professionals bij hun carrièrewensen. Hiervoor organiseren wij regelmatig events, online kennissessies, ondernemersreizen en netwerkborrels.

Regio

Wij staan als recruitmentbureau in de groot regio van Zwolle bekend om onze informele aanpak en Oosterse nuchterheid. Ons warme netwerk bestaat uit getalenteerde professionals in Zwolle en omstreken. Wij weten precies wat ze zoeken en wanneer ze beschikbaar zijn. Door lokaal te werk te gaan kunnen wij snel schakelen. Zo helpen wij om van het regionale bedrijfsleven een bloeiende economie te maken.

Maatschappelijke impact

Wij geloven in duurzame relaties en hopen te inspireren met onze keuzes die bijdragen aan een betere wereld. Voorbeelden hiervan zijn: kosteloos meewerken aan maatschappelijke initiatieven en onze tijd en kunde steken in het belangeloos invullen van vacatures voor stichtingen en verenigingen. Haak vooral aan bij onze BrainSTORMweken, deze prikkelen om zelf meer impact te maken – word onderdeel van de STORM!

 

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET PATRICIA SCHARLOO | HR OFFICEMANAGER