Over ons

De lokale verbinder

STORM verbindt professionals aan werkgevers en andersom. Of dit nu op basis van een tijdelijke (interim) opdracht of een vaste functie is. Eerst investeren we in het beter leren kennen van jou als professional of jouw organisatie. Door persoonlijk contact kijken we met je naar wie je bent, je behoeftes, vragen, kennis en vaardigheden. We zijn een opbouwende, positief kritische, meedenkende gesprekspartner voor je: wat zoek je? Wat wil je echt? Hoe kunnen we jou het beste begeleiden? Wanneer zit jij, bijvoorbeeld als manager, goed op je plek? We kijken mee naar jouw organisatie. Wat heeft een organisatie nodig in welke fase? Wanneer klopt het en wat is de gehele context bij een vacante positie?

Als je talent zoekt kun je bij ons terecht voor:

  • Detachering
  • Interim
  • Werving & Selectie
  • Executive Search
  • Headhunting

Als je talent hebt kun je bij ons terecht voor:

  • Een vaste baan
  • Een tijdelijke baan
  • Inspiratie en trainingen voor persoonlijke groei

Duurzame match

Door aan beide kanten, kandidaat en opdrachtgever, zorgvuldig te begeleiden maakt STORM duurzame matches. Het bemiddelen van mensen luistert nauw. We zien dat bemiddeling van interim professionals een andere werkwijze vraagt dan het verbinden van professionals die een (vast) dienstverband aangaan. De kracht van STORM is dat we het belang van zowel de organisatie als de kandidaat centraal stellen, zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Deze werkwijze maakt dat we alle professionals en organisaties die deel uit maken van het STORM-netwerk goed kennen en goed kunnen matchen.

Samenwerken

Het STORM-team bestaat uit bevlogen mensen met oprechte interesse in de motivatie en drijfveren van kandidaten en opdrachtgevers. Via een informele en toegankelijke weg zoekt STORM het contact met het netwerk en schatten wij direct in waar verbanden en connecties te maken zijn. Daarin willen we inspireren, motiveren en verwachten we een pro-actieve, samenwerkende houding van jou als organisatie of professional.

Ons team

Ons team bestaat uit intrinsiek gemotiveerde professionals die vertrouwen geven, kansen zien en vol energie in de wedstrijd zitten. Wij staan voor samen een storm in gang zetten vanaf de werkvloer, door elkaar te ontdekken, versterken en met plezier samenwerken.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET PATRICIA SCHARLOO | HR OFFICEMANAGER


JOERI PECHLER


SENIOR CONSULTANT

NIGEL VAN OOSTRUM


RECRUITMENT CONSULTANT

KEVIN SMITS


RECRUITMENT COÖRDINATOR

HANJO HARTNACK


RECRUITMENT CONSULTANT

ARNOLD BOUMAN


OPRICHTER & SENIOR CONSULTANT

LéAHNAN VISSCHER-SPRANG


GRAFISCH CONTENTMARKETEER

HENK BOSHOVE


LID RAAD VAN ADVIES

RICHARD ZWART


LID RAAD VAN ADVIES

hieke

HIEKE VOORBERG


CONTENTMARKETEER

storm

MO


MASCOTTE