ON HOLD Campagnemanager

Omgeving: MarCom Zwolle

Introductie

32 – 40 uur | Campagnes, Projectmanagement, Maatschappelijk | hbo / wo

Ben jij op de hoogte van de marktontwikkelingen en trends? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?
BS&F is de specialist in dienstverlening aan gemeenten binnen het sociaal domein. BS&F helpt gemeenten om kwetsbare inwoners fysiek, mentaal en financieel gezond te houden en de uitvoeringsprocessen laagdrempelig en eenvoudig te maken. Hiertoe is BS&F dé adviseur binnen het sociale domein van meer dan 95% van de gemeenten in Nederland. BS&F streeft sociale impact na in alles wat ze doet!

Via het platform Gezondverzekerd.nl levert BS&F toegankelijke digitale oplossingen binnen de thema’s Passende zorg, Goedkope energie & Jouw tegemoetkomingen voor gemeenten ten behoeve van hun kwetsbare inwoners. Aanvullend maken veel gemeenten gebruik van de stadspassen, misschien ken je ze wel van de Rotterdampas, U-pas of de Stadspas Amsterdam. Kennissessies, informatiebijeenkomsten en marktanalyses zijn middelen die worden ingezet om de rol als kennisexpert voor ruim 320 gemeenten te vervullen.

Dit alles doet BS&F vanuit de kantoren in Zwolle en Breukelen met ongeveer 45 collega’s. Het is een professionele, flexibele en dynamische organisatie waar je door de omvang en open cultuur écht het verschil kan maken. De collega’s spreken elkaar aan op ieders verantwoordelijkheid, nemen geen genoegen met middelmaat en gaan altijd voor een 9!

BS&F wil haar dienstverlening naar gemeenten verder uitbreiden en verbeteren. Voor 2022 heeft de organisatie een stevige groeiambitie en daarom zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Wat ga jij doen?
Ben jij een enthousiaste campagnemanager die van aanpakken weet? En ben jij op zoek naar een afwisselende functie binnen een jong en creatief team? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

Je steek graag de handen uit de mouwen! Samen met jouw 45 collega’s ga je aan de slag met het opzetten en laten uitvoeren van campagnes voor ruim 320 gemeenten binnen de thema’s Passende zorg, Goedkope energie en Jouw tegemoetkomingen. Binnen deze campagne ben jij in de lead. Je analyseert en evalueert (interne) data, bent op de hoogte van de marktontwikkelingen en trends en signaleert (intern en extern) consumentengedrag.

Vanuit strak projectmanagement kun jij campagne-processen dromen. Je weet jouw aanpak te vertalen naar scherpe en inspirerende briefings/campagnes voor de gemeenten. Daarnaast zorg je voor draagvlak en afstemming met alle stakeholders in het proces.

Je houdt ervan een campagne van begin tot eind beet te pakken en tot een succes te maken. Hierbij track je de campagnes en optimaliseert waar nodig om zo het optimale resultaat te behalen. Uiteraard doe je dit met anderen. De campagnemanager rapporteert aan de Sales & Marketing manager.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?
Jij hebt een groot zelfstartend vermogen en bent proactief. Daarbij werk je gestructureerd en communiceert over de voortgang van je werkzaamheden. Je gezonde dosis energie, gedrevenheid en enthousiasme werkt aanstekelijk.

En verder heb jij:

  • Hbo / wo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 7-8 jaar werkervaring in een soortgelijke B to C omgeving;
  • Sterke analytische vaardigheden;
  • Een positieve, ondernemende en klantgerichte instelling;
  • De houding van een teamplayer.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?
Werken bij BS&F betekent werken in een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s. Het dagelijks werken met topcollega’s binnen hun vakgebied zorgt ervoor dat jij jezelf continu ontwikkelt en er samen resultaten worden gehaald. En daarnaast krijg jij ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconforme onkostenvergoeding.

Inlichtingen

Interesse?
Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.

Je hebt tot en met 25 augustus om te reageren.

Sollicitatie

Interesse?
Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.

Je hebt tot en met 25 augustus om te reageren.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET JOERI PECHLER | RECRUITMENT CONSULTANT