Stadsfestival Zwolle: stormachtig veel theater, dans en cabaret

Aankomend weekend, 6 t/m 8 september, vindt weer het Stadsfestival plaats. Heel Zwolle staat dan in het teken van theater, dans en cabaret. STORM is er ook bij. We spelen dit jaar een mooie rol tijdens het Vrijwilligersfestijn.

Stadsfestival Zwolle

Op diverse podia door de stad vind je het hele weekend allerlei acts. Van bekende namen als Blaudzun, Wende, Theater Gnaffel, Rico & Sticks en Tim Knol tot minder bekende (maar niet minder talentvolle) artiesten op gebied van theater, dans en cabaret. Zie hier het programma en koop, wanneer nodig, je toegangskaarten.

 STORM bij Stadsfestival

STORM is als sponsor betrokken bij het Stadsfestival. Naast een financiële bijdrage spelen we dit jaar een mooie rol tijdens het Vrijwilligersfestijn van Zwolle Doet! in de Grote Kerk op zaterdag 7 september. Voor de Vrijwilligersprijs mochten organisaties dit jaar laten weten op welke manier zij eigen vrijwilligers waarderen voor hun inzet. Tijdens het vrijwilligersfestijn maakt een jury, waar onze Arnold in deelneemt, bekend welke organisatie dit op de meest creatieve en mooie manier doet. Het beste initiatief wint een mooi geldbedrag voor zijn vrijwilligers. Lees hier meer.

 STORM vindt het belangrijk te verbinden; professionals aan organisaties (en andersom) maar ook ideeën, mensen en mooie initiatieven om zo een sociale impact te maken. Lees hier welke organisaties we een warm hart toedragen. 

“STORM is als sponsor betrokken bij het Stadsfestival.”