STORM heeft me geholpen bij het maken van een goede eerste indruk

De professionals uit het STORM netwerk betekenen dagelijks veel voor teams en opdrachtgevers. Zowel voor tijdelijke opdrachten, als vaste functies, zowel in dienst als op interim basis. Qatrunnada Rahmadhani is een finance professional uit het netwerk van STORM. Ze doet op dit moment een mooie opdracht voor Abbvie, een bio-farmaceutisch bedrijf. Qatrunnada: “Ik ben samen met een collega verantwoordelijk voor de financiën van alle indirecte kosten van Abbvie.”

Wat is je achtergrond?

“Ik kom van Java, Indonesië en woon sinds 1,5 jaar in Nederland”, vertelt Qatrunnada in het Engels. “De eerste drie jaar van m’n studie International Finance and Accounting heb ik in Indonesië gedaan op Universitas Airlangga. Het laatste jaar op Hogeschool Saxion in Deventer. Na het afronden van mijn studie heb ik, via STORM, gesolliciteerd bij Abbvie en daar werk ik nu sinds drie maanden.”

Qatrunnada bij Abbvie Logistics

Qatrunnada: “Bij Abbvie maak ik financiële analyses van alle kosten die indirect aan de producten en diensten van Abbvie verbonden zijn. Denk aan de kosten voor transport en verzending van de producten en kosten voor evenementen en meetings bijvoorbeeld. Ook houd ik me bezig met orders en facturen die betaald moeten worden of met het oplossen van problemen rondom orders en facturen. Op dit moment zijn we druk met de financiële voorbereidingen voor volgend jaar. Zo implementeren we nu een nieuw financieel programma die collega’s vanaf januari 2020 kunnen gaan gebruiken.”

Wat doe je om je eigen professionele ontwikkeling op peil te houden?

Qatrunnada: “Ik neem deel aan zoveel mogelijk trainingen die Abbvie aanbiedt. Denk aan onboarding trainingen om de organisatie goed te leren kennen. Of een training die gaat over het managen van opdrachten en vragen met betrekking tot stakeholders en andere betrokkenen. Ook leer ik veel van directe collega’s over het werk en de flow binnen het bedrijf. Omdat ik veel internationale collega’s heb, leer je ook veel over culturele verschillen en hoe dan goed samen te werken.”

Samenwerken met STORM

Qatrunnada: “De samenwerking met STORM is heel prettig. Via Sander kwam ik de vacature bij Abbvie tegen op LinkedIn. Op de dag dat ik reageerde op de vacature, belde Dennis mij al. Toen ging het heel snel. STORM is heel flexibel en ze begrepen ook wat er nodig was voor bijvoorbeeld mijn visum. Ze zijn nu nog steeds betrokken, ze willen weten hoe het gaat. De ondersteuning die ze geven en de snelle manier van werken zijn echt prettig. Als ik in Nederland geen betaalde baan vond, wilde (en moest) ik weer terug naar Indonesië. Dat het krijgen van een nieuwe baan dus smooth en snel ging was echt belangrijk voor mij. Daar hielp STORM bij. Leuk vond ik ook de bos bloemen en de taart die ik van STORM ontving om te delen met collega’s. Ze hebben me echt geholpen bij het maken van een goede eerste indruk.”

“Ze zijn nu nog steeds betrokken, ze willen weten hoe het gaat.”