Nieuws in de STORM

11-06-2018 | In de spotlight

Ronald Westerhof is een enthousiaste, oplossingsgerichte STORM professional en sinds twee maanden actief als Controller bij de Stichting Travers. Travers is een stichting die midden in de samenleving staat. En waar mensen samenleven en samenwerken, ontstaan mogelijkheden, kansen en daarmee verbinding. Die kracht wil Travers benutten en versterken. Door de leefgemeenschap te ondersteunen en door mensen de ruimte te bieden om zich te ontwikkelen. ‘Deze manier van werken sprak mij gelijk aan,’ ligt Ronald toe.

Lees meer

08-05-2018 | Van professional naar merk- en cultuurdrager

Op 25 april 2018 kregen 30 enthousiaste professionals van Het Oversticht uit Zwolle een training Personal Branding. Onder de bezielende leiding van Sander Westenberg, Consultant bij STORM in Recruitment, werden zij getransformeerd naar echte merk- en cultuurdragers.

Lees meer

12-04-2018 | Beursvloer Zwolle groot succes 

Op 11 april 2018 openden René de Heer (wethouder VVD) en Anne Riemersma (directeur ZwolleDoet!) in het Mercure Hotel de elfde editie van Beursvloer Zwolle. Dit alles onder begeleiding van presentator Martijn van Hese (Partij voor Cultuur). Deze 11e editie heeft voor een record gezorgd: de fictieve omzet was met € 83.164,- ruim € 10.000,- meer dan in 2017.

Lees meer

06-03-2018 | Samen is beter

Tijdens deze inspiratiesessie nemen Pure Africa en STORM jou mee op reis en vertellen op de planken van de Verhalenboot in Zwolle hun verhaal. De reis begint in Rwanda en eindigt in het hier en nu. Onderweg maak je kennis met lokale ondernemers die dankzij een microkrediet in staat zijn om o.a. koffiebonen te verbouwen.

Lees meer

20-02-2018 | In de spotlight

Ruben Witvoet, consultant Business & Strategy bij IJsselvliet, werkt samen met zijn collega’s aan verbetering door te verbinden. Tussen disciplines en doelen, tussen mensen en resultaten en tussen strategie en realisatie. Lees hier alles over de zoektocht van Ruben naar zijn droombaan.

Lees meer

18-02-2018 | Great Escape

Onder toeziend oog van twee arbeidspsychologen ontsnapten wij net op tijd uit The Great Escape Zwolle. Niet alleen omdat het leuk is, maar vooral om te leren over elkaar en over onze samenwerking als team. Benieuwd naar onze ontsnapping? De NOS bracht dit prachtig in beeld!

Lees meer