Marketing specialist

Omgeving: MarCom

Introductie

32 – 40 uur | Specialist, creativiteit, promotie | hbo

Zoek jij een brede, uitvoerende rol waarin je je creativiteit kwijt kunt? Weet jij onze bedrijven, mooie producten en dienstverlening op een fantastische manier te promoten? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?
Rollecate Groep is dé specialist in aluminium en stalen gevels en geveldelen. Opgericht in 1954 teStaphorst, uitgegroeid tot een grote en toonaangevende speler in de gevelbranche. Van ontwerp tot enmet onderhoud, via engineering, productie en montage overziet Rollecate het gehele proces.Rollecate verzorgt de gevelinvulling van hoogbouw, laagbouw, nieuwbouw en renovatie voor de woningen utiliteitsbouw. Mede dankzij een eigen productontwikkeling met testfaciliteiten is Rollecate in staatom ook aan de meest veeleisende gevelconstructies een maatwerk invulling te geven.Met bijna 70 jaar ervaring en met ruim 500 collega’s werken zij dagelijks aan uitdagende projecten inbinnen- en buitenland. De productie vindt plaats in eigen aluminium fabrieken in Nederland en staalfabriek Hongarije.

Functie

Wat ga je doen?
Als marketing- en communicatie specialist zorg je ervoor Rollecate optimaal kan presteren bijinterne- en externe doelgroepen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het creëren, uitwerken,vormgeven en implementeren van diverse marketing- en communicatie uitingen. Het gaat daarbij zowelom online- als offline communicatie. Als marketing- en communicatie specialist werk je overkoepelendvoor de verschillende bedrijfsonderdelen binnen de organisatie.Jij zorgt voor online zichtbaarheid van activiteiten en mooie toonaangevende projecten. Daarin zorg je voor interessante content en vult hiermee zowel websites als intranet. Ook schrijf je teksten enartikelen voor social media, relevante platforms en andere kanalen.Van opgeleverde projecten regel je beeld- en fotomateriaal. Het materiaal wordt gebruikt voor(zowel digitale als hardcopy) brochures en leaflets welke jij zelf ontwikkeld. Ook bewaak je de huisstijl enontwerp je templates voor bijvoorbeeld briefpapier, offertes en andere uitgaande correspondentie encommunicatie. Waar Rollecate aanwezig is, denk jij mee over de communicatie uitingen ter plaatse en zorg jevoor de beschikbaarheid van materialen.Je gaat zelf op zoek naar onderwerpen met nieuwswaarde door informatie te halen bij collega’s. Voor inhoudelijke technische informatie praat je met collega’s. Er is binnen onze organisatie veel ruimteom het marketing- en communicatiebeleid verder vorm te geven. Je wordt aangemoedigd om hierin meete denken en jouw input te geven.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting Marketing en/of Communicatie, aangevuld metrelevante ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op marketing- en communicatiegebied en hebtkennis van social media, SEO/SEA, direct mailing programma’s en CMS systemen.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een fantastisch leuke baan bij een al even zo leuk bedrijf met voldoende uitdagingen;
  • Een marktconform salaris tot € 4.500,- op fulltime basis, 32 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
  • Vakantietoeslag van 8%;
  • Een dienstverband van 32-40 uur per week;
  • Een jaarcontract, wat bij tevredenheid van beide partijen na een jaar wordt omgezet in een vastdienstverband;
  • Ruimte om een bijdrage te leveren aan de groei van Rollecate Groep, maar ook aan je persoonlijkeontwikkeling;
  • De standplaats is Staphorst. Af en toe wordt je aanwezigheid ook op één van de andere locatiesverwacht.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; Joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.

Je hebt tot en met 25 augustus om te reageren.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; Joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET JOERI PECHLER | RECRUITMENT CONSULTANT