Marketing professional

Omgeving Zwolle

17-04-2019

16 - 40 uur | Marketeer, Content, Online | hbo

Voor onze opdrachtgevers krijgen wij wekelijks aanvragen voor verschillende rollen binnen Marketing. Hiervoor gaan wij dan mooie matches maken en kandidaten benaderen. Wil jij opgenomen worden in onze database van Marketingprofessionals? Laat dan je gegevens achter via de solliciteer-knop, dan nemen wij contact met je op!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is altijd op zoek naar Marketing professionals voor verschillende opdrachtgevers in het netwerk van STORM.

STORM in Recruitment bemiddelt marketingprofessionals voor tijdelijke klussen of vaste rollen. Marketeers uit het STORM netwerk weten als geen ander hoe een organisatie of product zich verhoudt tot de klant (consumer of business). Zij weten hoe hun doelgroep zich beweegt; online en offline. Ook hebben ze de organisatiedoelen in hun achterhoofd en stemmen daar hun marketingactiviteiten af. Ze denken eerst in strategie, dan in middelen. Een marketingadviseur houdt rekening met budgetten en conversie en werkt in veel gevallen nauw samen met Communicatie, Sales en Klantenservices.


Functie

STORM in Recruitment bemiddelt marketeers op ieder niveau. Binnen de overheid maar ook in het bedrijfsleven. Van starter tot ervaren rot in het vak. Regelmatig maakt de marketeer deel uit van een team, af en toe hebben ze een solistische functie.

We zien dat marketing een breed begrip is met veel diverse specialismen, wat zorgvuldige bemiddeling vraagt. Naast de inhoudelijke kennis en ervaring van onze professionals, kijken we ook altijd of er op persoonlijke vlak match te maken valt. Veel marketeers uit het STORM netwerk werken met de methodieken SCRUM en Agile.

Functie eisen

Voor de verschillende functies wordt vaak gevraagd naar:

  • hbo-diploma richting marketing
  • ervaring in de functie die op dat moment vacant is
  • creativiteit

Aanbod

Wanneer je via deze link je gegevens achterlaat, solliciteer je niet op een specifieke vacature. Je komt dan in onze communicatie poule van waaruit wij dan contact met je op gaan nemen. Aan de hand van jouw profiel, wensen en het aanbod wat wij open hebben staan, kunnen we dan kijken of we een mooie match kunnen maken. Het aanbod verschilt per opdracht en aantal uren dat je aan het werk gaat.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature