Marketing & Communicatiespecialist

Omgeving Zwolle

24-06-2019

8 uur | Marketing & Communicatie, Positionering, Vrijwilligerswerk | hbo

STORM in Recruitment is op zoek naar een enthousiaste en flexibele Marketing- & Communicatiespecialist die er voor gaat zorgen dat Academiehuis de Grote Kerk Zwolle nog beter onder de aandacht komt van haar doelgroepen.

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een vrijwilliger voor de functie van Marketing- & Communicatiespecialist voor Academiehuis de Grote Kerk Zwolle.

Academiehuis de Grote Kerk Zwolle
Academiehuis de Grote Kerk Zwolle is het hart van de stad. Zeker na de grootscheepse verbouwing, die medio 2019 is afgerond, is de kerk dé centrale plek voor educatieve, culturele en businessevents met jaarlijks 30.000 gasten. Daarnaast trekt het imposante monument 140.000 bezoekers per jaar, die de cultuurhistorische waarde bewonderen. Met een kleine staf zet Academiehuis de Grote Kerk Zwolle zich gedreven in om haar klanten, partners en bezoekers een mooie beleving te bezorgen.

Met eigen, en door partners, verzorgde evenementen verbindt, verrijkt en verwondert Academiehuis de Grote Kerk Zwolle dagelijks. De evenementen kennen een divers karakter van concerten tot tentoonstellingen en van gala’s tot diners.

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment is een maatschappelijk betrokken organisatie . Zo staan wij jaarlijks op de Beursvloer, zetten onze eigen medewerkers zich in als vrijwilliger en plaatsen wij vrijwilligersvacatures op onze website. Daarnaast zijn wij onder meer partner van Academiehuis de Grote Kerk Zwolle. Zo dragen wij met STORM ons steentje bij aan het mooier maken van onze stad en regio.

Functie

Algemene informatie
De medewerker Marketing, Communicatie en PR van Academiehuis de Grote Kerk Zwolle richt zich op het profileren van wat de organisatie te bieden heeft, rekening houdend met de strategische pijlers. Als eerste denk je mee in het ontwikkelen van de communicatie- en/of marketingstrategie. Vervolgens is de uitvoering van belang: dagelijkse reuring fysiek en digitaal in (social) media, aankondiging en verslag van de diverse evenementen, en gerichte communicatie richting de stakeholders. Je signaleert kansen en bedreigingen uit ontwikkelingen in de stad en bewaakt het gewenste imago en de merkpositionering van Academiehuis de Grote Kerk Zwolle.

Functieomschrijving
Als Marketing- & Communicatiespecialist zet je uiteenlopende marketing activiteiten in om de organisatiedoelen te halen. Je zorgt ervoor dat de doelgroepen de organisatie snel kunnen vinden én vinden wat ze zoeken. Je creëert aandacht voor de geprogrammeerde events en realiseert via adequate communicatie spin-off uit gerealiseerde evenementen.

Wij zijn op zoek naar iemand die enthousiast is over zowel de Grote Kerk als het Academiehuis, het leuk vindt om te schakelen op veel velden, flexibel en dynamisch inzetbaar is, en zelfstandig zijn weg vindt in een organisatie met veel vrijwillige inzet, en goed kan optrekken met vakgenoten van onze samenwerkingspartners. Je stapt in op marketingvraagstukken waar nodig, neemt de communicatie ter hand waar gevraagd, en genereert publiciteit naar behoefte.

Je ontwikkelt – samen met uit het netwerk beschikbare experts – de digitale strategie waar sites en socials naadloos op elkaar aansluiten. Je werkt dit uit, inclusief heldere doelen en targets. Je bent hands-on, zorgt voor content die raak is en haalt je doelen met effectieve (online) campagnes. Je verbetert de inzet van bestaande kanalen, hebt een belangrijke rol bij het verbeteren van de website en verzorgt (video) content. Je speelt in op online trends.

Je ontvangt sturing van de directeur van Academiehuis de Grote Kerk Zwolle. Daarnaast werk je nauw samen met de sales- & eventmanager, de fondswerver, de vrijwilligerscoördinator en de coördinator bezoekersstromen.

Functie eisen

  • Je hebt hbo denk- en werkniveau en een diploma richting Marketing, Communicatie of vergelijkbaar;
  • Je hebt kennis van overtuigingstechnieken en van de trends, ontwikkelingen en wetmatigheden van online- en social media;
  • Ervaring met WordPress, SEO, monitoringtools, marketing automation, e-mailmarketing (mailchimp), web- en mail analytics en CMS.

Aanbod

  • Deze uitdagende en gevarieerde baan is voor ca 8 uur per week;
  • Academiehuis de Grote Kerk Zwolle kenmerkt zich door een plezierige, dynamische en open werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap;
  • Werken aan en in het hart van de stad. Op termijn is betaalde inzet mogelijk.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature