Marketeer

Omgeving Leeuwarden

02-06-2018

32 - 40 uur | Branding, Online, Strategie | HBO/WO

Ben jij een marketeer in hart en nieren en houd jij van het bouwen aan een product/ merk. Dan is dit een mooie job voor jou! 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar meerdere Marketeers voor NDC Mediagroep in Leeuwarden.

NDC Mediagroep 
NDC Mediagroep is uitgever van drie dagbladen en van een groot aantal nieuws- en huis aan huisbladen. Zij informeren consumenten en ondernemers in Noord-Nederland om ze te verbinden, te inspireren en te vermaken. Vierentwintig uur per dag brengen zij onafhankelijk en onderscheidend regionaal nieuws. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de consument op dat moment kiest.

Een uitgebreid productaanbod en een crossmediaal portfolio zorgen ervoor dat het nieuws doordringt tot in de haarvaten van de noordelijke samenleving. De medewerkers van NDC Mediagroep  weten wat er speelt in de regio en wat belangrijk is voor de mensen die er wonen. Op ieder platform en voor iedere doelgroep. NDC Mediagroep is het kloppende hart van de Noord-Nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze werkwijze en in hoe wij georganiseerd zijn; medewerkers zijn de basis van ons succes.

STORM in Recruitment
STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken.

Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Je bent een ervaren en doelgerichte marketeer dat de marketingstrategie door kan vertalen naar tactische en concrete invulling. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en borging van de merkvisie, merkstrategie en merkidentiteit van het Friesch Dagblad. Je zorgt voor een wervende uitstraling van het merk Friesch Dagblad in de Friese lezersmarkt, vermarkt deze titel en versterkt de binding met lezers en abonnees. Je gebruikt daarbij onder andere uitkomsten van marktonderzoek, gebruikersonderzoeken en data. Je kent de on- en offline kanalen en zet deze in om de doelstellingen en KPI’s te behalen. Zowel voor het Friesch Dagblad zelf als voor de nieuw te lanceren landelijke digitale titels.

Je werkt zeer nauw samen met de andere marketeers (brand, werving, behoud), de redactie, sales en partnerships om op deze manier de verdere groei van het merk te realiseren en impact te creëren

Functie eisen

  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt ten minste 3 jaar aantoonbare werkervaring als (online) marketeer en een uitstekende kennis van merk- en marketingstrategieën en online marketing.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent proactief en communicatief ingesteld.
  • Je kent het digitale productontwikkelproces en hebt geen moeite om als producteigenaar op te treden.
  • Je hebt voldoende kennis van online marketing, marktonderzoek & data analyse en het opzetten en optimaliseren van (online) campagnes.
  • Je bent in staat snel te schakelen tussen verschillende interne en externe partijen.
  • Kennis over het Friesch Dagblad en waar ze voor staat heeft een pre.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature