Marketeer

Omgeving Leeuwarden

03-05-2018

32 - 40 uur | Branding, Online, Strategie | HBO/WO

Ben jij een marketeer in hard en nieren en houd jij van het bouwen aan een product/ merk. Dan is dit een mooie job voor jou! 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar meerdere Marketeers voor NDC Mediagroep in Leeuwarden.

NDC Mediagroep 
NDC Mediagroep is uitgever van drie dagbladen en van een groot aantal nieuws- en huis aan huisbladen. Zij informeren consumenten en ondernemers in Noord-Nederland om ze te verbinden, te inspireren en te vermaken. Vierentwintig uur per dag brengen zij onafhankelijk en onderscheidend regionaal nieuws. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de consument op dat moment kiest.

Een uitgebreid productaanbod en een crossmediaal portfolio zorgen ervoor dat het nieuws doordringt tot in de haarvaten van de noordelijke samenleving. De medewerkers van NDC Mediagroep  weten wat er speelt in de regio en wat belangrijk is voor de mensen die er wonen. Op ieder platform en voor iedere doelgroep. NDC Mediagroep is het kloppende hart van de Noord-Nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze werkwijze en in hoe wij georganiseerd zijn; medewerkers zijn de basis van ons succes.

STORM in Recruitment
STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken.

Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar de volgende professionals:

  • Marketeer behoud 
  • Senior Online Marketeer
  • Marketeer Losse Verkoop 
  • Online Marketeer Weekbladen 
  • Marketeer Branding 
  • Medewerker Marketing Communicatie 

Functie eisen

Jouw kwaliteiten 

  • Je beschikt over hbo/wo werk- en denkniveau;
  • Je hebt de nodige kennis van marketingtechnieken;

  • Je hebt kennis van Online Marketing 

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature