Marketeer Friesch Dagblad

Omgeving Leeuwarden

02-05-2019

32 - 40 uur | Branding, Online, Strategie | hbo/wo

Ben jij een marketeer in hart en nieren en houd jij van het bouwen aan een product/merk?  Dan is dit een mooie job voor jou!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar Friesche Marketeers voor een opdrachtgever in Leeuwarden.

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

In deze functie houd jij je onder andere bezig met de marketingstrategie door vertalen naar tactische en concrete invulling. Je doet dit doelgericht en met jouw ervaring is dit geen probleem. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en borging van de merkvisie, merkstrategie en merkidentiteit van het Friesch Dagblad. Daarnaast zorg je voor een wervende uitstraling van het merk Friesch Dagblad in de Friese lezersmarkt, je vermarkt deze titel en versterkt de binding met lezers en abonnees. Je gebruikt daarbij onder andere uitkomsten van marktonderzoek, gebruikersonderzoeken en data. De on- en offline kanalen kennen geen geheimen voor jou en je zet deze in om de doelstellingen en KPI’s te behalen. Zowel voor het Friesch Dagblad zelf als voor de nieuw te lanceren landelijke digitale titels. Je werkt zeer nauw samen met de andere marketeers (brand, werving, behoud), de redactie, sales en partnerships om op deze manier de verdere groei van het merk te realiseren en impact te creëren.

Functie eisen

  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring als (online) marketeer en een uitstekende kennis van merk- en marketingstrategieën en online marketing;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent proactief en communicatief ingesteld;
  • Je kent het digitale productontwikkelproces en hebt geen moeite om als producteigenaar op te treden;
  • Je hebt voldoende kennis van online marketing, marktonderzoek & data-analyse en het opzetten en optimaliseren van (online) campagnes;
  • Je bent in staat snel te schakelen tussen verschillende interne en externe partijen;
  • Kennis over het Friesch Dagblad en waar ze voor staat heeft een pré.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature