Managing Director

Omgeving: Overig Regio Zwolle

Introductie

40 uur | Leiderschap, commercieel, mensgericht | Hbo+

Jij weet een organisatie in beweging te zetten in de digitale wereld.

Organisatie

“Welkom bij Impres. Wij zijn digitale denkers die doen. We ontwikkelen niet alleen een digitale strategie voor jouw bedrijf of organisatie, maar voeren die ook uit. Tot in elk detail. Want wij geloven dat de kleinste dingen het grote verschil kunnen maken. Tenminste, als je het integraal aanpakt. Met ons ervaren team van business consultants, developers en online marketeers kunnen we digitale transformaties op alle niveaus aan. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever zorgen we voor een toekomstbestendige oplossing die echt werkt. Dat maakt onze aanpak zichtbaar effectief en zo creëren we Impact en Resultaat. We heten natuurlijk niet voor niets IMPRES.”

Dit is IMPRES

IMPRES is een gerenommeerd bedrijf in de regio Zwolle en marktleider op allround digitaal transformatievlak. Reeds jaren voordat de term gebruikt werd, deden zij het al: bedrijven helpen om de next step te maken en daarmee impact te realiseren. De laatste jaren zijn ze hard gegroeid. Er staat een mooi bedrijf met mooie klanten die visie hebben, vertrouwen geven en betrokken zijn. Er staat een mooi team wat onderverdeeld is in 3 proposities: Strategie/Consultancy, Development en Marketing.

Elke propositie heeft een verantwoordelijke en daaronder diverse teams met stuk voor stuk mensen die gemotiveerd zijn en hun schouders eronder zetten om er samen voor te gaan. Samen met klanten en samen met collega’s. IMPRES bevindt zich midden in het proces om zich te transformeren van een projectgedreven naar een procesgedreven organisatie. Hierdoor zijn proposities, structuur, werkwijze en doelgroepen onderwerp van verandering.

Voor de interne organisatie gaat het om focus, structuur, mensen in hun kracht zetten en het thema voor 2023: Next Level. Next Level in kwaliteit, in impact, in voorspelbaarheid.

Functie

Dit ga je doen

De gewenste groei en overgang naar een nieuw businessmodel gaat gepaard met verdere efficiencyverbetering om toekomstbestendig te blijven en onze organisatie schaalbaarder te maken. IMPRES is op zoek naar een algemeen directeur met de blik op de interne organisatie gericht. De directie zal tweekoppig zijn: de algemeen directeur op intern gericht, oprichter Spencer Roozeboom op extern. De MD zal onderdeel worden van het bestaande managementteam.

Verder heb jij de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Een stevige persoonlijkheid die vanuit deskundigheid online vraagstukken weet te vertalen naar praktische toepassingen;
 • Leiding geven aan de interne organisatie en IMPRES als geheel;
 • Ontwikkelen en implementeren van de strategie voor de gewenste transformatie;
 • Managen van procesverbetering in samenwerking met de hoofden van de afdelingen;
 • Zorgdragen voor goede en betrouwbare stuurinformatie en het verder uitrollen van onze eigen digitale transformatie;
 • Oog hebben voor behoud van talent en aanmoedigen van overall continue verbetercultuur;
 • Het waarborgen en verbeteren van de stabiliteit en overall kwaliteit van IMPRES.

Functie-eisen

Dit ben jij

Jij bent een op mensen gericht mens, die goed bij onze op mensen gerichte cultuur past. Iemand die een visie kan ontwikkelen, uitdragen en vertalen naar de operatie. In de basis commercieel gedreven, communicatief vaardig met een hands-on mentaliteit. Je bent reflectief en zonder een groot ego die vooral anderen in hun kracht zet. Een verbindend leider, een motivator met executiekracht met de rol van uitdager: op doelgroepen en de manieren van werken.

Verder:

 • Ervaring met IT, Marketing, digitalisering en/of digitale transformatie en relevante marktpartijen;
 • HBO/WO opgeleid en bewezen trackrecord in de rol van algemeen directeur;
 • Heeft een visie op het vakgebied en is bereid deze constant te toetsen om up-to-date te blijven;
 • Weet de balans te bewaken tussen enerzijds business doelstellingen en anderzijds de belangen van medewerkers en klanten;
 • Heeft ervaring met de introductie van nieuwe businessmodellen.

Aanbod

Aanbod

IMPRES biedt jou een inspirerende en uitdagende rol als Managing Director tussen gemotiveerde, fijne mensen. Er is een open en transparante bedrijfscultuur met een prachtige werkplek met veel ruimte en daglicht, sta-/zitbureaus en stilteruimtes. Natuurlijk faciliteren zij alles om jou in je kracht te zetten!

IMPRES biedt een marktconform salaris en natuurlijk zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:Lunch op kantoor verzorgd door onze eigen Chef de Cuisine. Denk aan heerlijke salades, soep, wraps, smoothies, etc. En regelmatig zijn er legendarische teamuitjes!

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan?

Neem contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment;arnold@storminrecruitment.nl. Zij zijn verantwoordelijk voor de werving van deze positie. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met STORM opnemen via telefoonnummer:038 – 22 22 015.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 – 4890 3755.