Manager Recruitment

Omgeving: HR Zwolle

Introductie

32 – 40 uur | Ondernemend, verbindend, gestructureerd | Hbo

Ons bedrijf groeit en om deze groei door te zetten zoeken wij een Manager Recruitment. Lijkt het jou leuk om STORM naar een volgende fase te begeleiden en ben jij van nature een leider die ons recruitment team en zo onze organisatie nóg succesvoller weet te maken? Dan zouden wij heel graag met je samen willen werken!

Organisatie

Wie zijn wij?
Wij zijn STORM. Wij staan altijd voor de beste professionals en mooiste organisaties klaar. Wij maken vaste en tijdelijke duurzame verbindingen in de grote regio van Zwolle. Dit jaar maken wij al 10 jaar impact en wij zijn nog lang niet klaar…

Onze merkbelofte

 • Duurzaamheid zit in ons DNA. De professionals en organisaties die wij naar ons toetrekken zijn sociaal betrokken.
 • Wij zoeken allemaal betekenis en geluk in ons werk. Samen groeien, daar gaat het ons om. Wij zijn een community voor professionals die zichzelf durven zijn, vooral op het werk. Het is een kwestie van respect om de verschillen in persoonlijkheid, skills en ideeën te vieren. Plezier vinden in de verschillen binnen een team, elkaar aanvullen en versterken. Dát is voor ons de echte betekenis van gelijkwaardigheid.
 • Wij zijn dé lokale verbinder in de regio Zwolle. Met een groot lokaal netwerk van mooie organisaties en professionals die de weg kennen bij overheidsinstanties, in het onderwijs en in de commerciële sector. Wij beloven kwaliteit, duidelijkheid in het proces en snelheid bij het plaatsen van de juiste kandidaat.

Social impact

Als recruitmentbureau willen wij keuzes maken die bijdragen aan een betere wereld. Wij zijn daarom sociaal maatschappelijk betrokken. Wij geloven in duurzame relaties en een sociale impact maken. Met en door jou als professional en organisatie. Maar ook met en door jou als netwerk- en samenwerkingspartner, studerend talent en onze groene omgeving. Door waarde toe te voegen en te delen maken wij graag met jou de wereld een stukje mooier.

‘Groeien doe je nooit alleen!’ Is ons motto en daarom zijn we continue met elkaar in contact. Wij hebben een recruitment team van vijf recruiters, een officemanager, een HR adviseur en er zijn twee recruitment consultants. Niemand heeft een vaste werkplek op ons kantoor. Op maandag starten wij gezamenlijk op door een ‘weekstart’ en de andere dagen starten wij met een ‘stand up’ waarbij wij kort ieders dagplanning doornemen en de prioriteiten bepalen.

Functie

Wat ga je doen?
Bij ons STORMT het soms letterlijk! Wij maken een enorme groei mee en passen nog net in ons jasje! Om deze groei in de juiste banen te leiden en onze organisatie verder uit te bouwen zoeken wij een Manager Recruitment. Geen dag is hetzelfde en als Manager Recruitment weet juist jij het hoofd koel te houden en werk jij met enthousiasme mee aan de volgende stap binnen onze organisatieontwikkeling. Onze interne en externe processen weet jij naar een volgend niveau te brengen. Zelfs in deze onrustige tijden op de arbeidsmarkt acteer jij sterk op top(sport) niveau, houd jij het overzicht en werk jij planmatig om zo de juiste kandidaten te blijven vinden en te binden aan onze organisatie. Jij krijgt energie van het leiding geven in een dynamische omgeving en hebt affiniteit met organisatieontwikkeling, innovatie, talentontwikkeling én duurzaamheid in de breedste zin.

Organisatorisch en communicatief ben je sterk, je staat stevig in je schoenen en weet wie en wat je nodig hebt om onze ingezette koers door te ontwikkelen en zo ons bedrijf naar een hoger plan te brengen.

Jij geeft krachtig leiding aan ons team en werkt vanuit verbinding samen met ons aan de ontwikkeling van STORM. Door jouw professionaliteit en natuurlijk enthousiasme neem je jouw recruitment team hier in mee. In jouw functie krijg je veel vrijheid om jouw rol zo goed mogelijk te vervullen.

Jouw rol is zeer divers:

 • Jij geeft leiding aan ons team en zorgt ervoor dat wij samen nóg succesvoller zijn;
 • Jij weet hoe wervingsprocedures succesvol van a tot z verlopen en over recruitment hoeven wij jou niks te vertellen;
 • Jij bedenkt mede realistische teamdoelstellingen doormiddel van de juiste forecasting;
 • Jij analyseert resultaten en stuurt tijdig bij wanneer nodig;
 • Jij kan meedenken over ons productenportfolio;
 • Jij spart, signaleert en legt verantwoording af aan onze directeur;
 • Jij kan meedenken over arbeidsmarktcommunicatie en originele wervingscampagnes;
 • Jij weet originele invulling te geven aan STORM netwerkevenementen.

Functie-eisen

Wat neem je mee?
Als Manager Recruitment heb jij het talent om zelf en met het recruitment team goed gekwalificeerde professionals en de mooiste opdrachtgevers met elkaar te verbinden! Ontwikkelen en verbinden zijn eigenschappen die goed bij jou passen. Je leeft vanuit positiviteit en vertrouwen en werkt graag hard om samen met een team vanuit een gedeelde visie doelen te behalen. Daarbij heb je ervaring in het planmatig werken aan de ontwikkeling van een organisatie vanuit een leidinggevende rol.

Verder heb jij:

 • Aantoonbaar hbo denk- en werkniveau.
 • Aantoonbare ervaring met het begeleiden en ontwikkelen van teams;
 • Ten minste twee jaar ervaring als Corporate Recruiter of je hebt recruitment ervaring op gedaan binnen een wervingsbureau;
 • Een heldere visie op leiderschap en organisatieontwikkeling
 • Up to date kennis over arbeidsmarktcommunicatie en -marketing;
 • Affiniteit met of werkzaam geweest in een startup of scale up organisatie;
 • Branche kennis en een mooi netwerk in deze regio;
 • Een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. We houden van hard werken én veel lachen.

Aanbod

Wat krijg je daarvoor terug?
Je komt te werken in een dynamisch en ambitieus team dat vol energie gezamenlijk werkt aan de mooiste opdrachten. Elke dag kom jij binnen op ons moderne kantoor gevestigd in hartje Zwolle. Het kantoor is uitgerust met moderne faciliteiten waarbij we veel waarde hechten aan ons personeel en vitaliteit. Daarom sporten wij één keer per maand gezamenlijk en ontvang je als je wilt een gratis fitnessabonnement bij Peppergym. Verder mag je rekenen op nog veel meer goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een museumjaarkaart, deelname aan leuke netwerkbijeenkomsten en de leukste teamuitjes elk kwartaal!

In eerste instantie bieden wij jou een jaarcontract met een proeftijd van twee maanden, mét uitzicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd.We gaan graag een duurzame relatie aan. Tijdens jouw onboarding zullen wij ruim de tijd vrij maken voor een grondige kennismaking en talentontwikkeling. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Verder bieden wij:

 • Flexibele werktijden en -dagen;
 • Een goed salaris tussen de € 3.500,00 en de € 4.500,00;
 • Vakantiegeld van 8% en bovenop de 20 wettelijk vakantie dagen (in overleg) onbeperkt verlof!
 • Reiskostenvergoeding voor woon en werkverkeer. Bij ons kantoor staat een elektrische poolauto en een deelfiets. Jij kan daarnaast ook gebruik maken van een NS-businesscard;
 • Een MacBook en de keuze uit een iPhone of telefoonvergoeding;
 • Goede pensioenregeling via a.s.r.;
 • Tegen vergoeding een zo goed als biologische lunchvoorziening;
 • Bij voldoende behaalde resultaten verdelen wij aan het einde van het jaar een bonus.

Inlichtingen

Neem dan contact op met eigenaar Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015.

Je hebt tot en met 1 september om te reageren.

Sollicitatie

Neem dan contact op met eigenaar Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015.

Je hebt tot en met 1 september om te reageren.