M&A Traineeship

Omgeving Zwolle

07-10-2019

40 uur | Traineeship, M&A, Internationaal | wo

Zoek jij een snelgroeiende internationale speler om jouw carrière af te trappen? Lees dan snel verder!

Opdrachtgever

Over CETP
CIMC Enric Tank and Process BV (CETP) is een van de grootste leveranciers voor de vloeibare levensmiddelenindustrie. CETP heeft in deze industrie een naam opgebouwd in expertise en innovatie. CETP ontwerpt en realiseert via haar merken Ziemann Holvrieka, Briggs en DME, Turn-key brouwerijen, distilleerderijen en roestvrij staal proces-en opslagtanks met name voor bier, vruchtensap en zuivel.
Wereldwijd heeft CETP 1.300 medewerkers en werkmaatschappijen in Nederland, België, Duitsland, Groot Brittannië, Canada en China en diverse Sales offices wereldwijd. CETP is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf. Je zult bij CETP een dynamische en stimulerende internationale werkomgeving aantreffen waar jij je talenten ten volle kunt inzetten.

CETP biedt een uitdagende rol met een breed pakket aan activiteiten en verantwoordelijkheden. Deze functie geeft jou de kans om te werken in een ambitieuze, uitdagende omgeving bij een van de marktleiders in haar industrie.

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment is op zoek naar een M&A Trainee voor CETP.

STORM begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Dit M&A Traineeship bij CETP geeft je de unieke mogelijkheid jouw carrière af te trappen bij deze snelgroeiende internationale speler, die voornamelijk actief is in de bier en distillatie industrie. Vanaf je eerste dag werk je samen met de CEO en CFO, waardoor je de kans krijgt om snel bekend te raken met verschillende strategische onderwerpen binnen de M&A afdeling.

Jouw eerste jaar houd jij je bezig met verschillende projecten gerelateerd aan de M&A cyclus, van het identificeren van nieuwe M&A doelen tot Post Merger Integration (PMI). Dit houdt onder andere in dat je bezig gaat met de ontwikkeling van strategische M&A business cases, waardebepaling, ondersteuning in transacties en integratie van nieuw verworven organisaties binnen de groep. 

Door te werken in een team met ervaren professionals en andere trainees zal je snel bekend worden met de belangrijkste M&A vaardigheden. Na dit jaar wordt er besloten in welke discipline jouw carrière zich verder gaat ontwikkelen. Je werkt voornamelijk vanaf het hoofdkantoor in Zwolle, maar aangezien CETP een multinational is, is internationale zichtbaarheid voor deze rol belangrijk.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde Master in de richting van (international) Economics and Business Administration (bijvoorbeeld Finance, Accountancy & Controlling, of Organizational & Management Control);
  • Je leert snel en hebt sterke analytische en numerieke vaardigheden;
  • Je vindt het leuk om complexe problemen op te lossen en te analyseren;
  • Je kan je zowel verbaal als schriftelijk goed uitdrukken;
  • Je hebt naast je studie activiteiten gedaan die laten zien dat je een sociale teamspeler bent;
  • Je bent vloeiend in Nederlands en Engels, Duits is een voordeel;
  • Je hebt een internationale focus en je bent bereid te reizen.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature