Lid Raad van Commissarissen

Omgeving: Overig Regio Zwolle

Introductie

Studentenvereniging, Raad, Advies | hbo / wo

Vind jij het leuk om met mensen uit verschillende sectoren advies te geven aan het dagelijks bestuur? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?
Studentenvereniging Oikos Nomos is dé algemene studentenvereniging van Zwolle. Bij Oikos Nomos is iedere Zwolse hbo-student welkom. De kernwaarden diversiteit, gezelligheid en verbondenheid staan bij deze studentenvereniging centraal en hun feesten creëren een grotezichtbaarheid in studentenstad Zwolle. Daarnaast richten ze zich ook op de professionele kantvan het studentenleven door het geven van workshops, lezingen en andere leerzame activiteiten. Oikos Nomos stimuleert haar leden om bij commissies en disputen te gaan wat ook goed is voor hun persoonlijke ontwikkeling. De disputen bestaan uit zowel actieve leden als alumni. Dit creëert ook meer diversiteit in leeftijd en ervaringen, wat voor alle betrokken partijen in zijn voordeel komt. Kortom: Oikos Nomos is een te gekke studentenvereniging voorzowel leden als externe partijen.

Ter aanvulling van de Raad van Commissarissen is STORM in Recruitment op zoek naar een nieuw lid.

Functie

Wat ga je doen?
Jij neemt een prominente rol aan binnen de studentenvereniging, door ondersteuning te bieden en advies te geven aan het dagelijks bestuur. Als lid van de RvC sta jij in nauw contactmet de bestuursleden, en ben jij voor vragen of advies goed bereikbaar. Wanneer het bestuurvan Oikos Nomos gewantrouwd wordt, heb jij de bevoegdheid om een afzettingsprocedure voor te stellen. Ten slotte vergader je twee tot drie keer per jaar met het dagelijks bestuur.

Functie-eisen

Wat breng je mee?
Naast jouw huidige baan vind je het leuk je op vrijwillige basis in te zetten voor deze studentenvereniging in Zwolle. De dynamiek tussen de ludieke en professionele kant van Oikos Nomos spreekt jou aan. Verder neem je het volgende mee:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur een juridische en/of financiële achtergrond, zodat omtrent deze thematieken jij het bestuur ook kan adviseren;
  • Enthousiast;
  • Woonachtig in de regio Zwolle.

Aanbod

Wat biedt Oikos Nomos je?
Een plek in de RvC van deze studentenvereniging betekent een uitbreiding van jouw netwerk. Je bent actief in een leerzame omgeving en je helpt studenten en de studentenvereniging waar nodig.

Inlichtingen

Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Dennis via telefoonnummer: 06 42 91 94 20.

Sollicitatie

Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Dennis via telefoonnummer: 06 42 91 94 20.