Junior Financial Business Analyst

Omgeving: Financieel Zwolle

Introductie

36 uur | Data Finance Analyst, Business Intelligence, Functioneel Beheer | hbo / wo

Ben jij net afgestudeerd en opzoek naar een plek om jezelf te ontwikkelen? Wij bieden een startersfunctie aan op het gebied van business intelligence (BI) en functioneel beheer(FB).

Organisatie

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij een complexe overheidsorganisatie in de omgeving Zwolle.Dit doe je vanuit een dienstverband vanuit STORM.

STORM in Recruitment verbindt professionals aan werkgevers en andersom. Wij plaatsen professionals in de HR, Marketing, Communicatie en Finance bij bedrijven en organisaties in Zwolle en omgeving. Of het nu gaat om een vaste functie of een tijdelijke (interim) opdracht: wij gaan altijd voor de juiste match. Hoe? Door goed te luisteren naar wat er nodig is en een intensieve begeleiding van zowel kandidaten als organisaties.Regelmatig organiseert STORM inhoudelijke inspiratiesessies om professionals te inspireren;

Wij zijn een hecht team en ons kantoor is gevestigd aan Assiesplein 15 in het centrum van Zwolle.

Functie

Wat ga je doen?
Jij gaat data driven te werk. Jij bent kritisch, positief en zelfstartend en hebt zin om aan de slag te gaan met het verwerken van data.

Jij bent iemand met beperkte werkervaring en hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding, waarin ervaring is opgedaan op het gebied BI. Een pre is enige werkervaring met de applicatie Power BI van Microsoft en het ontsluiten van data in Power BI. Het is daarmee de basis voor het werken met BI. Een andere pre is financiële kennis en ervaring met het werken met SAP, de financiële applicatie.

Functie-eisen

Wat breng je mee?
De ideale kandidaat is digitaal vaardig en staat positief kritisch in het leven, daarnaast heeft hij/zij:

  • Beperkte werkervaring (0-3 jaar);
  • Een afgeronde hbo-opleiding met affiniteit in de richting van business intelligence;
  • Werkervaring met de applicatie Power BI en het ontsluiten van data hierin (pre);
  • SAP ervaring (pre).

Aanbod

Wat bieden wij jou?
Uiteraard krijg jij als starter de benodigde en gewenste interne begeleiding, maar zelfstandigheid en initiatief nemen in het werk vinden wij belangrijk. We zoeken uiteraard iemand die digitaal vaardig is en positief kritisch in het leven staat. Jij moet goed kunnen samenwerken met de andere collega’s van Functioneel Beheer/Business Intelligence en de rest van het team Backoffice Financiën. Verder:

  • Een 2-jarig contract met mogelijkheid tot een vast dienstverband;
  • Alle benodigde interne begeleiding;
  • Goede vergoeding;
  • Ontwikkel mogelijkheden.

Inlichtingen

Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Hannah Lipke van STORM in Recruitment; hannah@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Hannah is te bereiken op 06 – 2510 9274.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Hannah Lipke van STORM in Recruitment; hannah@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Hannah is te bereiken op 06 – 2510 9274.