Junior Content Manager

Omgeving Den Haag

07-01-2019

32 uur | Junior, Content, Manager | HBO

Ben jij een Junior Contant manager en ben jij er klaar voor om jouw skills in te zetten? Misschien is deze functie bij NLinBusiness dan wel wat voor jou.

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Junior Content Manager voor NL in Business in de regio van Zuid-Holland. STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. 

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

NLinBusiness is in oktober 2017 opgericht en is de nieuwe organisatie die ondernemers helpt om hun exportkansen te verzilveren. Opgericht door ondernemers voor ondernemers om te zorgen voor de juiste ondersteuning, die ondernemers inspireert en successen brengt. In elke fase van de exportreis: van eerste oriëntatie, onderzoek tot toetreding en uitbouw op de internationale markt.

NLinBusiness is een initiatief van de Nederlandse werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland in nauwe samenwerking met de ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken & Klimaat en brancheverenigingen FME, evofenedex en Metaalunie. Een jonge organisatie die nét één jaar bestaat. Wij zoeken daarom een ondernemend iemand die een uitdaging ziet in het verder vormgeven van een nieuwe organisatie en die goed om kan gaan met onzekerheid en flexibiliteit. Daar tegenover staat dat je zelf veel invloed hebt in het creëren van je functie en de activiteiten die je uitvoert.

Verantwoordelijkheden:

  • Het schrijven van conversiegerichte teksten
  • Het plaatsen van content op de website
  • Meedenken over website- en conversieoptimalisatie
  • Het meedenken over de copy voor e-mail, nieuwsbrief en social campagnes
  • Je schrijft in de tone of voice van het onze gebruikers en houdt bij het ontwerpen van pagina’s en content rekening met de uiting op verschillende devices. De teksten zijn uiteraard geschreven in foutloos Nederlands en SEO/SEA-proof.

Functie eisen

  • Afgerond HBO opleiding in de richting 
  • Beheersing Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis van SEO/SEA principes, CMS en Google Analytics.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature