(Junior) Adviseur Financiën

Omgeving Zwolle

18-08-2020

36 uur | Financiën, Advies, Junior, Starter | hbo

Ben jij recent afgestudeerd of heb je een aantal jaren werkervaring binnen bijv. de accountancy en heb je de ambitie om het vak van adviseur binnen de financiële kolom eigen te maken, dan is dit een prachtige kans!

Opdrachtgever

Over deze vacature
In Veiligheidsregio IJsselland wonen, werken en recreëren ruim 500.000 inwoners in elf gemeenten. De Veiligheidsregio IJsselland is een organisatie waarin hulpdiensten en partners hun krachten bundelen op het gebied van brandweerzorg, crisisbeheersing en rampenbestrijding en geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen.

Binnen de Veiligheidsregio verzorgt het team Financiën, onderdeel van de eenheid bedrijfsvoering, de financiële ondersteuning voor de diverse hulpdiensten. Voor het team financiën zoeken wij een Junior Adviseur Financiën.

Functie

De Veiligheidsregio biedt de unieke kans voor een financiële starter of een kandidaat met een aantal jaren werkervaring om het vak van Adviseur Financiën eigen te maken. Je trekt samen met de huidige Senior Adviseur Financiën op om hem na een aantal jaren waardig op te volgen. Er ligt dus een mooi ontwikkeltraject klaar voor iemand die intrinsiek gemotiveerd is om bij een organisatie te werken met sociale impact. De functie van Junior Adviseur Financiën is een brede adviesfunctie met zowel beleidsmatige, projectmatige als operationele aspecten. Als adviseur fungeer je als samen met de senior als sparringpartner voor het management en geef je gevraagd en ongevraagd advies.

Verder signaleer je in- en externe ontwikkelingen, behoeften en wijzigingen op het vakgebied, je adviseert hierover en weet dit te vertalen naar de effecten voor de organisatie. Je analyseert en monitort de uitputting van budgetten, maakt financiële analyses en vertaalt dit naar duidelijke adviezen, verder signaleer je knelpunten en ben je inventief in de oplossingen.

Functie eisen

Wij zoeken een analytisch sterke kandidaat, no-nonsense, een positieveling met een zelfstandige en proactieve werkhouding.

Verder heb je:

  • Een afgeronde opleiding op hbo-niveau, bedrijfseconomie of bedrijfskunde;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Gevoel bij het omgaan met tegengestelde belangen;
  • Een daadkrachtig, probleemoplossend en proactief ingesteld karakter;
  • Ervaring met de werkzaamheden die bij een P&C cyclus horen (vanuit opleiding, stage of in een eerste baan).

Aanbod

De VR biedt een uitdagende functie waarin de ontwikkeling van de medewerker en de functie centraal staat. Veiligheidsregio IJsselland is een veelzijdige organisatie die zich kenmerkt door een informele en open sfeer gericht op samenwerken. Het biedt prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, sportfaciliteiten, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, betaald ouderschapsverlof, bestedingsruimte in verlof en toelagen op basis van een individueel keuzebudget. Je aanstelling is in eerste instantie voor één jaar. Hierna bestaat de mogelijkheid dat dit wordt omgezet in een vast dienstverband. De functie is gewaardeerd op schaal 9, max 10. Het salaris wordt bepaald met inachtneming van opleiding en ervaring. Het minimum salaris bedraagt bruto € 2.729, - en het maximumsalaris bedraagt bruto € 4.450,-.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Jan Jaap Akse van STORM in Recruitment; akse@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015. Jan Jaap is te bereiken op 06 - 28 40 89 45.

solliciteer   email deze vacature