Internal Auditor

Omgeving Wageningen of Groningen

15-05-2018

24 - 36 uur | Verzekeraar, Governance, Risicomanagement | WO

Ben jij beschikbaar voor een mooie interim klus als internal auditor. Is dit jouw opdracht? Dan horen wij graag van jou.. 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Internal Auditor voor een opdrachtgever, werklocatie is Wageningen of Groningen.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken.

Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als auditor voer je systematisch risico gebaseerde audits uit, conform de geldende (IIA) kwaliteitstandaarden. Naast het geven van oordelen over de meest kritische processen en systemen. Je vertaalt de uitkomsten van je audits voor bestuurders, directieleden en managers in bruikbare conclusies en adviezen. Onderwerpen die de afdeling Internal Audit onderzoekt, zijn onder andere de inrichting en werking van de Governance, het functioneren van het risicomanagement, de beheersmaatregelen om strategische doelstellingen te realiseren, de naleving van wet- en regelgeving, de betrouwbaarheid van de informatie en de beheersing van veranderingen door audits op programma’s en projecten. En daar kun jij proactief je bijdrage aan leveren!

Functie eisen

Kennis:

  • Een afgeronde academische studie (bedrijfs-)economie of bedrijfskunde, bij voorkeur aangevuld met een post master opleiding operational auditing of accountancy;
  • Bij voorkeur ervaring in het uitvoeren van audits bij (zorg-)verzekeraars of andere financials;
  • Kennis (of de bereidheid om deze op te doen) over het zorgverzekeringsstelsel en het vereveningsmodel, relevante wet- en regelgeving (zoals Governance codes, Wft, Solvency II, Zvw) en International Standards for the Professional Practice of Internal Auditing.


Vaardigheden:

  • Proactief, zelfstandig, daadkrachtig en resultaatgericht: afspraak is afspraak voor jou;
  • Omgevingsbewustzijn, gericht op samenwerken en vernieuwen;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende analytische vaardigheden en uit kunnen stijgen boven de inhoudelijke materie en je eigen vakgebied;
  • Beknopt en helder kunnen formuleren van je boodschap door hoofd- en bijzaken te scheiden en draagvlak kunnen creëren voor je adviezen.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature