Internal Auditor

Omgeving Apeldoorn

21-06-2018

32 - 36 uur | RA, Processen, Analyses | wo

Ben jij een ervaren Auditor die complexe situaties doorziet? Ben je in het bezit van je RA of RO? Reageer dan snel!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Auditor voor een relatie in de omgeving Apeldoorn.

Elk onderdeel doet ertoe in een organisatie. Het belangrijkste onderdeel: de mensen. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van werkgevers en werknemers op het gebied van finance en marketing. Duurzaamheid is belangrijk voor ons. Bij het streven naar profit, zoeken wij altijd de balans met people en planet.

STORM in Recruitment verbindt!

Functie

Als Auditor binnen de organisatie ben je in staat vanuit een methodologische aanpak complexe situaties/processen te doorgronden. Je weet de vinger op de zere plek te leggen en brengt risico’s duidelijk in kaart. Een diepgaande analyse stelt jou in staat met passende oplossingen/ maatregelen te komen. Verbanden tussen de diverse processen ontgaan je niet.

In tegendeel; met jouw helicopterview weet je hoe de hazen lopen en waar jouw aandacht en focus zich op moet richten. Wij zijn een kleine organisatie. Dit maakt dat je de functie van Auditor in de volle breedte vervult. Deze diversiteit vind je een uitdaging. Je bent onderdeel van een klein team; samen met een collega Auditor en de manager van de afdeling geef je het vakgebied binnen de organisatie vorm. De afdeling wordt steeds verder geprofessionaliseerd en doorontwikkeld. De kansen liggen voor het grijpen.

Voor deze functie zoeken wij een kritische professional die complexe situaties/ processen doorziet en daarbij de juiste verbanden legt. Je bent je bewust van de omgeving waar binnen je beweegt en kunt schakelen tussen de diverse geledingen. Jouw scherpe analyse werk je gestructureerd uit in een goed opgebouwd dossier. Daarbij komen je uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden goed van pas. Deadlines halen het beste in je naar boven en verscherpen je focus. Voortdurend verbeteren is één van onze kernwaarden; met de nodige nuchterheid en een realistische blik lever jij hieraan je bijdrage.

Functie eisen

  • Wij verwachten dat je zelfstandig kunt werken waarbij je je collega’s goed aangesloten houdt
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in de accountancy en/of een vergelijkbare functie
  • Je bent in het bezit van een RA/ RO titel

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze of andere mogelijkheden bij STORM in Recruitment bel ons dan op 0182-820202. Contactpersoon voor deze vacature is: Sander Westenberg, westenberg@storminrecruitment.nl

solliciteer   email deze vacature