Interim Medewerker PSA

Omgeving Zwolle

29-03-2018

24 - 32 uur | Administratief, Onderwijs, Personeel | hbo

Ben jij een administratieve duizendpoot? Een spin in het web en iemand die makkelijk maar verantwoordt beslissingen neemt? Dan zoeken wij jou!

Opdrachtgever

Concent
Concent verricht administratieve diensten voor scholen, voornamelijk in het primair onderwijs. Concent biedt naast advies, proactieve ondersteuning. Een team van enthousiaste en betrokken medewerkers zet zich voor verschillende scholen op een groot aantal vakgebieden in. Denk hierbij aan financiële administratie, personeels- en salarisadministratie, controlling, (financieel) advies en P&O.

STORM
STORM begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Wij vinden het belangrijk om naast het verbinden van talent aan talentzoekers, organisaties te begeleiden bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen. STORM zet een krachtige beweging in gang waarbij iedereen zijn eigen talent inzet en synchroon blijft met de ontwikkeling en groei van jouw organisatie.

Functie

Wie zoeken wij?
Jij bent de nieuwe collega van de afdeling personeels- en salarisadministratie die op korte termijn beschikbaar is. Met jouw warme en dynamische persoonlijkheid ben jij een waardevolle toe-voeging voor Concent!

Je bent een klantgerichte professional met uitgebreide kennis op het gebied van het voeren van een personeels- en salarisadministratie (binnen het onderwijs). Hierbij kan je o.a. denken aan de sociale wetgeving, arbeidsrecht, pensionering en fiscale aangelegenheden.

Omdat wij jouw talenten graag inzetten voor ons bedrijf geven wij je alvast een uniek inkijkje in het ‘leven’ van de medewerker personeels- en salarisadministratie.

Wat ga je doen?
Je werkt dagelijks samen met een team van 9 enthousiaste medewerkers. Jij snapt als geen ander de materie op het gebied van personeels- en salarisadministratie.

Jij kan onze relaties adviseren en de vragen beantwoorden met betrekking tot te nemen arbeids-voorwaardelijke beslissingen, toepassing van arbeidsvoorwaardelijke regelingen en natuurlijk draai jij je hand niet om voor een complexe salarisberekening. Wanneer nodig kan jij zelfs onze relaties personeelsoverzichten en managementinformatie geven.

Ook voer je de controle op de uitvoering van diverse arbeidsvoorwaardelijke regelingen en bewaak je de procedures en planningen ten aanzien van diverse personeelsaangelegenheden van de klanten waar je verantwoordelijk voor bent. Waaronder het bijhouden van personeels- en salarisadministratie, het invoeren van nieuw personeel en het uitvoeren van gecompliceerde mutaties. Of het afhandelen van diverse formulieren ten bate van instanties, dan wel ingediende declaraties en of werkgeversverklaringen.


Naast deze werkzaamheden ben je ervaren genoeg om een assistent aan te sturen. Wanneer je verbeterpunten ziet binnen jouw eigen werk dan wel bij de administratie van relaties dan overleg je dit pro-actief met jouw collega’s. 


Functie eisen

Functie-eisen
Wij vinden het belangrijk dat jij beschikt over een MBO opleiding en/of HBO werk- en/of denkniveau en minimaal een aantal jaren relevante werkervaring hebt. Daarnaast beschik jij over de nodige ervaring met het verwerken van geautomatiseerde gegevens. Kennis van AFAS en kennis van het Primair Onderwijs is een pré.

Jouw talenten

  • Je hebt een kritische en klantgerichte houding
  • Je bent nauwkeurig en werkt kwaliteitsgericht
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden


Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature