Interim Finance Manager

Omgeving Dwingeloo

19-05-2019

32 uur | Stichting, P&C, Beleid  | hbo 

Wij zoeken een Finance Manager die vanaf 1 juli tot eind van het jaar ASTRON kan helpen! Laat ons weten waarom jij geschikt bent.

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Interim Finance Manager voor Astron in de Dwingeloo.

Over ASTRON
ASTRON, Netherlands Institute for Radio Astronomy, bevordert de ontwikkeling van onze kennis van het heelal. Astron doet dit door fundamenteel sterrenkundig onderzoek te verrichten en geavanceerde technologieën en instrumentatie voor radioastronomisch onderzoek te ontwikkelen.

ASTRON is gevestigd even buiten Dwingeloo in Drenthe. Er zijn ongeveer 200 wetenschappers, technici en operationele medewerkers in dienst.

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als Hoofd Finance, Planning & Control ben je eindverantwoordelijk voor de jaarrekening, maandrapportages, begroting voor alle bij ASTRON gevoerde financiële administraties en de (waar nodig) integratie en consolidatie van de ASTRON cijfers in de financiële cijfers van de moederorganisatie NWO.

Daarnaast ben je de sparringpartner voor NWO en het aanspreekpunt naar buiten. Je hebt de operationele leiding over de afdeling Finance, Planning en Control en draagt bij aan een optimalisering van de financiële processen. Samen met de afdeling zorg je voor een juiste financiële verantwoording.

Verder zorg je voor het opzetten van een passende managementinformatiecyclus voor directie en management van ASTRON. Op basis van deze informatie adviseer je directie en management gevraagd en ongevraagd. Je bent verantwoordelijk voor de vernieuwing van de afdeling in termen van processen, systemen en geeft een advies over de gewenste inrichting van de afdeling.

Functie eisen

  • Een HBO/ WO opleiding op het gebied van management accounting dan wel financial accounting;
  • Relevante werkervaring als eindverantwoordelijke op de functiegebieden van Finance, Planning en Control;
  • Relevante werkervaring met het richting geven en sturen van het financiële beleid;
  • Aantoonbare eindverantwoordelijkheid en ervaring in verslaglegging conform RJ640 en RJ660;
  • Leidinggevende ervaring;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent gedreven door kwaliteit, proactief en gericht op verbetering van de organisatie.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature