Interim Controller

Omgeving Omgeving Utrecht

31-10-2018

24 uur | Maandrapportage, Internationaal, Analyse | HBO

Ben jij direct beschikbaar voor een mooie opdracht bij een internationale werkgever? Lees de aanvraag en laat ons weten waarom jij de meest geschikte kandidaat bent! 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Interim Controller voor een internationale werkgever in de retail-branche.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Opdrachtbeschrijving

Coördineren van budget en strategische plan processen. Opstellen van maand- en jaarresultaten en daarbij behorende analyses. Bijdrage aan financiële beleidsontwikkeling en marge- en omzetanalyse.

Functie-eisen

Een ervaren Interim Controller. Ook heb je ervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen een retail organisatie (liefst met internationale context). Je hebt een flexibele instelling en beschikt over zeer goede analytische vaardigheden. Je kunt uitstekend overweg met Excel.  Je bent in staat mee te werken aan budgettering en forecasting processen, in overleg en samenwerking met de Business Controller. Je beschikt over een hands-on mentaliteit, je bent een teamspeler en je hebt een servicegerichte instelling. Ben je per uiterlijk 17 november 2018 beschikbaar voor 24 uur per week? Neem snel contact met ons op en we praten je bij over de ins en outs over deze interim-opdracht!

Functie eisen

  • Minimaal HBO afgeronde opleiding in de richting finance
  • Ervaring met het opstellen van maand- en jaarrekeningen
  • Ervaring in de retail-branche

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Erica van Ommen; vanommen@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature