Inkoop- en contractmanagers

Omgeving Zwolle

18-04-2019

24 - 40 uur | Inkoop, Aanbestedingen, Tenders | hbo

Voor onze opdrachtgevers krijgen wij regelmatig aanvragen voor verschillende rollen binnen Inkoop- en Contractmanagement. Hiervoor gaan wij dan mooie matches maken en kandidaten benaderen. Wil jij opgenomen worden in onze database van professionals op inkoopgebied? Laat dan je gegevens achter via de solliciteerknop, dan nemen wij contact met je op!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is altijd op zoek naar Inkoop- en contractmanagers voor verschillende opdrachtgevers in het netwerk van STORM.

STORM in Recruitment bemiddelt inkoop- en contractprofessionals voor tijdelijke klussen of vaste rollen. Denk aan versterking bij tijdelijke uitval of zwangerschapsverlof. Ook maken wij mooie matches voor vaste functies bij organisaties die ons een bemiddelingsvraag hebben gesteld.

Functie

STORM in Recruitment beschikt over een ruim netwerk van ervaren inkoop- en contractmanagers. Onze professionals ondersteunen organisaties bij de onderhandeling, afhandeling en afspraken met externe partijen. Of het nu gaat om producten, diensten of leveranciers. De professionals uit ons netwerk zijn op de hoogte van trends, kwaliteit, concurrentie en de juiste prijsstellingen. Goede inkoopresultaten zijn gelijk voelbaar in je portemonnee. Een inkoop- en contractmanager is direct inzetbaar op gebied van inkoopprocessen, aanbestedingen, tenders en marktplaatsen en het inrichten van contracten. Met uiteraard veel kennis van regelgeving.

Functie eisen

Voor de verschillende functies wordt vaak gevraagd naar een:

  • hbo-diploma richting bedrijfseconomie, logistiek management

Aanbod

Wanneer je via deze link je gegevens achterlaat, solliciteer je niet op een specifieke vacature. Je komt dan in onze inkoop- en contractmanagement poule van waaruit wij dan contact met je op gaan nemen. Aan de hand van jouw profiel, wensen en het aanbod wat wij open hebben staan, kunnen we dan kijken of we een mooie match kunnen maken. Het aanbod verschilt per opdracht en aantal uren dat je aan het werk gaat.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature