Implementatiemanager

Omgeving: Overig

Introductie

32 – 40 uur | Resultaatgericht, Autonoom, Zorgvuldig | Hbo / wo


Weet jij de juiste vertaalslag te maken tussen de bedrijfsprocessen van de klant en de verschillende mogelijkheden binnen de software? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?

Het hart van deze organisatie vormt de dienstverlening aan gemeenten binnen het sociaal domein. Haar missie is gemeenten helpen kwetsbare inwoners fysiek, mentaal en financieel gezond te houden en de uitvoeringsprocessen laagdrempelig en eenvoudig te maken. BS&F streeft sociale impact na in alles wat ze doet! Via Gezondverzekerd.nl levert de organisatie toegankelijke digitale oplossingen binnen de thema’s Passende zorg, Goedkope energie, Jouw tegemoetkomingen en Jouw geldzaken aan meer dan 300 gemeenten! Daarnaast maken veel gemeenten gebruik van de stadspassen, misschien ken je ze wel van de Rotterdampas, U-pas of Amsterdampas. Dit alles doet BS&F vanuit de kantoren in Zwolle en Breukelen met ongeveer 45 collega’s. BS&F heeft een stevige groeiambitie en is daarom op zoek naar jou!

Functie

Wat ga jij doen?

Als implementatiemanager ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor de meest optimale implementatie van de oplossingen die BS&F aanbiedt. Dit kan gaan over Gezondverzekerd.nl, een stadspas of het Meedoenplatform bij gemeenten. Het doel is dat de klant na implementatie, de oplossing van BS&F dusdanig efficiënt heeft ingebed in haar bedrijfsprocessen en optimaal weet te gebruiken. Kortom, je weet de juiste vertaalslag te maken tussen de bedrijfsprocessen van de klant en de verschillende mogelijkheden binnen de software van de organisatie.


Binnen deze uitdagende en afwisselende baan heb je meerdere projecten naast elkaar lopen. De stakeholders binnen deze projecten zijn bijvoorbeeld gemeenten, Centric, Intersolve en Enable-U . Binnen het implementatieproces onderhoud je nauw contact met de klant, jij bent hun persoonlijke coach. Je denkt mee in het optimaliseren van de processen. Indien nodig schrijf je een inventarisatierapport om te zien hoe de werkwijze van de klant en de software het beste op elkaar aansluiten. Je fungeert tijdens het gehele implementatieproces als vraagbaak en geeft in samenwerking met de Customer Success Manager trainingen aan eindgebruikers. Dit gebeurt deels digitaal en deels op locatie.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?
Competenties die jou beschrijven zijn resultaatgericht, autonoom, zorgvuldig en doortastend. Jij hebt een helikopterview en bent in staat om vlot te schakelen. Jij werkt analytisch en complexe materie maak jij jezelf snel eigen. Ook ben je oplossingsgericht en heb je bedrijfskundige vaardigheden. Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig en weet je de wensen van gemeenten te vertalen naar oplossing. Ten slotte ben je standvastig en overtuigend. Je bent in staat om de gestelde kaders te bewaken.


Wat je verder meebrengt:


  • Minimaal een hbo diploma (bijv. Business IT & Management of Bedrijfskunde);
  • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie als business consultant, implementatie consultant ofsoftware consultant binnen de retail en/of IT branche;
  • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur, met voorkeur voor fulltime.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

BS&F biedt je een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s. Daarnaast krijg je een marktconforme beloning inclusief leaseauto, laptop en onkostenvergoeding. De salarisindicatie voor deze rol is maximaal € 3.600,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Inlichtingen

Neem dan contact op met Nigel van Oostrum van STORM in Recruitment; nigel@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Nigel is te bereiken op 06 –4191 8324.

Je hebt tot en met 1 september om te reageren.

Sollicitatie

Neem dan contact op met Nigel van Oostrum van STORM in Recruitment; nigel@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Nigel is te bereiken op 06 –4191 8324.

Je hebt tot en met 1 september om te reageren.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET NIGEL VAN OOSTRUM | RECRUITMENT CONSULTANT