HRM Business Partner

Omgeving Utrecht

25-09-2019

32 - 40 uur | HRM, Business, Partner | hbo / wo

Ben jij een ambitieuze professional met sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden? Lees dan snel verder!

Opdrachtgever

Kamer van Koophandel
Werken bij de KvK is werken voor 1,8 miljoen ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Dagelijks werken we eraan om ondernemers verder te helpen met relevante informatie. De KvK zet vol in op digitalisering en heeft zichzelf als doel gesteld om de beste digitale dienstverlener te worden binnen de publieke sector. Wij zijn volop in beweging!

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment is op zoek naar een HRM Business Partner voor de KVK.

STORM begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als HRM Business Partner ontwikkel en implementeer je - vanuit het strategische beleid, de koers en ambitie van de KVK - beleid, instrumenten en activiteiten gericht op de medewerker als cruciale factor in de organisatie voor het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Je geeft specialistische adviezen en ondersteuning op HRM-gebied aan het management. Je creëert de juiste impact op de HRM thema's en je draagt bij aan change-vraagstukken. Daarnaast challenge je vanuit je vakgebied de leidinggevende om tot de gewenste prestaties te komen in relatie tot strategie en doelstellingen.

Je wordt onderdeel van een hecht team, dat momenteel bestaat uit 12 professionals. Een open, leergierig team dat met veel enthousiasme, plezier en daadkracht samenwerkt. We zijn open en eerlijk naar elkaar toe, weten elkaars kwaliteiten te benutten, maar zijn ook continu op zoek naar verbetering en staan hierbij open voor elkaars feedback.

Functie eisen

Wat we vragen
Een ambitieuze collega met sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden, een echte teamspeler met overtuigingskracht. Van jou wordt verwacht dat je een proactieve en pragmatische werkwijze hanteert, waarbij je doelgerichte oplossingen bedenkt. Als gewaardeerde adviseur en sparingspartner voor de HRM thema's weet je stakeholders te challengen. Zo bouw je mee aan de vernieuwde KVK!

Daarnaast beschik je over:

  • Afgeronde HBO opleiding (HRM, Verandermanagement, Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde);
  • Aantoonbare ervaring als HRM Business Partner in veranderende organisatie;
  • Kennis van en ervaring met nieuwe trends en ontwikkelingen in de veranderende digitale wereld;
  • Aantoonbare ervaring bij het initiëren van verbeterprojecten en hiermee een positieve bijdrage leveren aan de team- en organisatieontwikkeling;
  • Kennis van Agile en/of Scrum;
  • Kennis van HRM Analitics.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; kouwen@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature