HR Manager

Omgeving: HR Zwolle

Introductie

32 – 36 uur | Organisatieontwikkeling, HR beleid, HR development | Hbo/Wo

Op zoek naar een creatieve werkomgeving waarin jij een organisatie mag doorontwikkelen? Dan komen wij heel graag met jou in contact!

Organisatie

Waar kom je te werken?

Cibap vakschool voor vormgeving is specialist in het opleiden van vakmensen voor de creatieve industrie. Toekomstige professionals ontmoeten elkaar hier.

Cibap is het tref- en kruispunt van en voor de creatieve industrie. Studenten leren hun ideeën om te zetten in producten, ontwerpen en oplossingen, steeds met oog voor economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Als dé creatieve vakschool, met 1760 energieke studenten en vele trotse medewerkers is Cibap een toonaangevende vakschool.

Een plek waar talentvolle studenten worden uitgedaagd te excelleren als toekomstig beroepsbeoefenaar. Een plek waar ruimte is voor creativiteit, geplaatst in het kader van vakmanschap en ondernemendheid. Waar open communicatie voorop staat en de omgeving overal meespeelt.

Als nieuwe collega kom je te werken op de afdeling P&O. Deze afdeling bestaat uit 4 collega’s, namelijk een hoofd HR, twee adviseurs en administratief medewerker en daar ga jij onderdeel van uitmaken!

Functie

Wat ga je doen?

Als HR Manager ben je eindverantwoordelijk voor HR binnen Cibap.

Wij werken daarbij vanuit de visie dat HR primair de verantwoordelijkheid van de lijn is. Je geeft leiding aan een operationeel team van twee HR adviseurs en een HR medewerker die dagelijks uitvoering geven aan de HR dienstverlening en -advisering. Waar het nodig is, werk je mee in de uitvoering, bijvoorbeeld als het gaat om het oppakken van complexe casuïstiek of de werving & selectie voor kernfuncties in de organisatie.

Als partner voor bestuur en management lever je vanuit jouw expertise een bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie en het (strategisch) beleid. Je denkt mee over de wijze waarop Cibap en de teams hun doelen kunnen bereiken. Samen met jouw team ontwikkel je het HR-beleid en zie je toe op de uitvoering ervan. Vanuit jouw rol ondersteun je het College van Bestuur in het besluitvormingsproces. Ook ondersteun je het proces van formatieplanning tot en met de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Je bent daarbij in staat om met een frisse kijk oplossingen aan te dragen. Daarmee heb je een actieve rol in het borgen van de gewenste organisatiecultuur en de ontwikkeling van de talenten in onze organisatie.

Van nature verdiep jij je in relevante ontwikkelingen in het vakgebied, de cao en wetgeving en weet je deze te vertalen naar de praktijk. Daarbij sluit je aan bij de ontwikkelingen en de wensen van Cibap.
Je onderhoudt de contacten met vakcollega’s (o.a. landelijke MBO Raad en Zwolse8), de Ondernemingsraad en (strategische) partners en leveranciers. In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de voorzitter van het College van Bestuur en werk je nauw samen met de leden van het managementteam.

Functie-eisen

Wat breng je mee?

Je denkt in mogelijkheden en bent oplossingsgericht. Dit in combinatie met jouw expertise en een uitstekend analytisch en communicatief vermogen, zorgt ervoor dat je wordt gezien als sparringpartner op elk niveau. Je hebt al laten zien dat je op basis van jouw visie op ontwikkelingen beleid kunt formuleren. Tegelijkertijd ben je vaardig in het implementeren van veranderingen of verbeteringen in de organisatie en bewaak je het beleid en de gestelde kaders. Vanuit een opbouwend kritische houding kan je tegenwicht bieden aan CvB en het management team. Tegelijkertijd ben je bekend met (strategische) personeelsplanning en het leiding geven aan professionals. Je beschikt over een pragmatische en dienstverlenende instelling die past bij een wendbare en creatieve onderwijsorganisatie.

  • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau op het gebied van HR en/of bedrijfskunde, aangevuld met vakspecifieke trainingen;
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring als HR verantwoordelijke of HR businesspartner;
  • Het werken met een geautomatiseerd personeelsinformatiesysteem (AFAS) gaat je gemakkelijk af;
  • Je hebt ervaring met leidinggeven en het begeleiden van veranderingen;
  • Je hebt oog voor duurzame kwaliteit van de geleverde diensten.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Een baan in een creatieve en dynamische omgeving waarin je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt en het verschil kunt maken;
  • Voor deze functie geldt een inpassing in schaal 11 (cao mbo), maximaal € 5.229 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (0,8 /1,0 fte);
  • Cibap kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden en denkt graag mee in jouw verdere ontwikkeling;
  • Cibap is een werkgever die gelijke kansen biedt.

Inlichtingen

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 2222 015. Arnold is te bereiken op 06 4890 3755.

De start van de functie is zo snel mogelijk maar uiterlijk op 1 september. Een assessment kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Je hebt tot en met 15 maart om te reageren.

Sollicitatie

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 2222 015. Arnold is te bereiken op 06 4890 3755.

De start van de functie is zo snel mogelijk maar uiterlijk op 1 september. Een assessment kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Je hebt tot en met 15 maart om te reageren.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | EIGENAAR