HR Business Partner

Omgeving: HR Regio Zwolle

Introductie

32 uur | Energiek, HRM, HRD | Zwolle

Zie jij niets liever dan gelukkige werknemers om je heen, die als één team strijden voor hetzelfde doel? En doe jij er met jouw energie er alles aan om dit te bereiken? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor je!

Organisatie

Waar kom je te werken?

Als sinds 2005 maakt Seven Stars de perfecte match in IT vanuit haar Managed Services Provider propositie. Ze verbinden ambitieuze opdrachtgevers en talentvolle IT professionals en sturen op data. Ze waarborgen dat het gehele proces zo vlot en compliant mogelijk verloopt. Het onderscheidende vermogen zit in hun Spark: bij Seven Stars voelt elk contactmoment aan als bijzonder. Dat borgen ze door met oprechte aandacht, fun en een flinke dosis energie zo betrokken mogelijk samen te werken met haar stakeholders. Daar worden zij zo om gewaardeerd. Aan jou dus om dit te omarmen en hier je eigen Spark aan toe te voegen!

Functie

Wat ga je doen?

Als daadkrachtige HR business partner ben jij een directe sparringpartner voor de directie en de team leads. Jouw focus ligt op het vergroten van het werkgeluk bij Seven Stars! Dit zodat iedereen met de juiste mindset en energie de IT-professionals, partners en opdrachtgevers helpen aan de perfecte match.

 • Je begrijpt dat iedereen geluk op zijn eigen manier ervaart en dat persoonlijk en oprecht contact hierin essentieel is;
 • Jouw aanpak inspireert en neemt anderen mee. Ook lever je een bijdrage aan de strategie van de organisatie en vertaal je deze door naar een effectief en integraal HR beleid passend bij de overtuiging, missie en visie van de organisatie;
 • Je ontwikkelt programma’s en acties waardoor de mensen zich persoonlijk ontwikkelen en worden toegerust om de waarden uit te leven;
 • Jij bouwt mee aan een cultuur waarin je 100% kan zijn wie je bent. Waarin de mensen weten wie ze zijn en weten wat ze kunnen. Waarin de mensen open en duidelijk naar elkaar durven te zijn en elkaar recht in de ogen kijken. En waarin je naar elkaar luistert en tot diepe gesprekken kan komen. Dit alles doe jij door te luisteren, te sparren en mee te denken;
 • Je haalt de juiste inzichten op. En verbindt alles met elkaar;
 • Daarnaast volg jij alle trends en ontwikkelingen op HR- en arbeidsrechtelijk gebied en adviseer je over de toepassing hiervan;
 • Je vaste thuishaven wordt het hoofdkantoor in de binnenstad van Zwolle. Je komt ook regelmatig op onze vestiging in Amsterdam om te sparren met de betreffende managers en medewerkers. Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Jij hebt voelsprieten die anderen niet hebben. Vanuit een sterk inlevingsvermogen zie en weet jij intuïtief wat er speelt bij de mensen en kan je hierop sturen. Zo maak jij een significante en belangrijke impact op de organisatie.

Daarnaast herken jij je in onderstaand eisenpakket:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, richting HRM;
 • Bij voorkeur heb je ook een coach opleiding gevolgd;
 • Je hebt zeker 5 jaar relevante werkervaring in een generalistische HR rol;
 • Je hebt een strategische visie die je vertaalt naar een pragmatisch HR beleid;
 • Je hebt oprechte interesse in mensen en neemt moeite om ze écht te leren kennen;
 • Je hebt een flinke dosis daadkracht en weet mensen hierin mee te nemen.

Aanbod

Wat biedt Seven Stars jou?

Een mega interessante en uitdagende parttime baan voor 3 tot 4 dagen per week waarin je alle ruimte krijgt om het verschil te maken, een werkgever die openstaat voor jouw ideeën en voldoende mogelijkheden om jezelf persoonlijk te blijven ontwikkelen. Maar wacht. Je krijgt daarboven ook héél véél lol, hele gave (en sportieve) bedrijfsuitjes, leuke borrels en voldoende ruimte voor flauwe kantoorhumor.

Dit kan je nog meer van Seven Stars verwachten:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een interessant salaris;
 • Een laptop en telefoon;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget per jaar;
 • 26 vakantiedagen en een goede pensioensregeling.

Last but not least.

Seven Stars staat voor werkgeluk. Natuurlijk ook voor haar eigen mensen. Daarom krijg je bij Seven Stars een maand sabbatical cadeau als je vijf jaar in dienst bent. Volledig in te vullen naar eigen wens en behoefte. Van die unieke droomreis tot die speciale cursus of bergbeklimming. Zolang jij er maar gelukkig van wordt. Dat is voor hen de essentie.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 – 4890 3755.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 – 4890 3755.