HR Business Partner

Omgeving Staphorst

02-09-2020

32 - 40 uur | HR, Business Partner, Productie | hbo

Vind je het leuk om te schakelen tussen de tactische en operationele aspecten van deze HR-functie? Lees dan snel verder!

Opdrachtgever

Over deze vacature
Rollecate is dé toonaangevende gevelbouwer in Nederland en is volop in ontwikkeling. Enerzijds doordat het bedrijf groeit, anderzijds vanwege een professionaliseringsslag van de interne organisatie. Hierin speelt HR een belangrijke rol. Er staan voor de komende jaren veel projecten op de agenda waar jij als professional een cruciale bijdrage aan gaat leveren. STORM in Recruitment is voor Rollecate op zoek naar een energieke Senior HR Adviseur.

Over Rollecate
Begonnen in 1954 met het produceren van stalen ramen en deuren, is het familiebedrijf nu uitgegroeid tot de Rollecate Groep, een internationale onderneming met divisies in aluminium, staal, kunststof, service, onderhoud en advies. Rollecate Groep verzorgt de gevelinvulling voor woning- en utiliteitsbouw. Inmiddels bouwt het nu letterlijk en figuurlijk met rond de 500 collega’s vanuit verschillende (internationale) locaties aan onze toekomst.

Functie

Wat ga je doen?
Jij bent een Senior HR Businesspartner die ervoor zorgt dat er vanuit het HR beleid een goede bijdrage wordt geleverd aan het realiseren van de ambitie van de Rollecate Groep. Je bent iemand die snel zelf de weg vindt in deze dynamische organisatie en die weet wat er speelt binnen het bedrijf. We verwachten een gezonde nieuwsgierige houding, gevoel voor eigenaarschap en je weet van aanpakken. Naast het feit dat je voor de leidinggevenden en directie fungeert als businesspartner, alsmede hen adviseert en ondersteunt bij de toepassing van het HR beleid, bewaak je tevens de uitvoering en voortgang van processen. Rollecate vindt haar medewerkers heel belangrijk. Als ervaren HR Adviseur ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroomcyclus. Daarom sta je op regelmatige basis met medewerkers in contact en ben je voor hen HR-gesprekspartner. In de komende periode staan er meerdere projecten gepland, hierbij kun je denken aan thema’s als W&S, duurzame inzetbaarheid, leiderschapsontwikkeling, verzuimbegeleiding, inrichten salaris- en functiehuis. Vanuit jouw professie een mooie gelegenheid om jouw HR capaciteiten ten volle te benutten.

Functie eisen

Jij bent een proactieve en ondernemende professional. Je vindt het leuk om te schakelen tussen de tactische en operationele aspecten van deze functie. Je beschikt over een ‘can do’-mentaliteit. Anderen vinden jou een zelfstandige en sterke persoonlijkheid die sensitief genoeg is om draagvlak te creëren voor eigen ideeën en die van de afdeling HR.

Je bent in staat om diverse belangen te kunnen overzien, stelt je hierin verbindend op en je weet plannen om te zetten in acties zodat jij met Rollecate gezamenlijk verder professionaliseert.

Onze ideale kandidaat:

 • Heeft een afgeronde HBO-opleiding richting Bedrijfskunde en/of Human Resource Management (HRM);
 • Is een stevige en ervaren adviseur (tenminste 5 jaar ervaring) met ruime aantoonbare ervaring in het operationeel-tactisch adviseren en begeleiden van organisaties;
 • Heeft aantoonbare ervaring als HR-adviseur / HR-businesspartner binnen een bij voorkeur productieomgeving, project gestuurde organisatie of familiebedrijf;
 • Heeft ervaring in het initiëren en uitvoeren van verschillende HR-projecten. Denk daarbij aan functiehuis, onboarding en recruitment;
 • Heeft uitstekende communicatieve vaardigheden (gesprekstechnieken, verwachtingen-management, conflict-hantering);
 • Gaat gemakkelijk relaties aan, is een teamplayer en is zich bewust van het werken in een familiebedrijf (organisatiesensitief);
 • Kennis van (actuele) wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, verzuim- en arbeidsvoorwaarden;
 • Is positief kritisch en denkt in mogelijkheden en oplossingen.

Aanbod

Rollecate biedt:

 • Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid, waarin je iedere dag voor andere uitdagingen staat;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng in een dynamische organisatie;
 • Ondersteuning bij jouw ontwikkeling, zodat jij kunt bijdragen aan het ondernemerschap van onze organisatie.

Inlichtingen

STORM in Recruitment neemt de volledige werving op zich. Heb jij interesse? Neem dan contact op met Jan Jaap Akse van STORM in Recruitment; akse@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015. Jan Jaap is te bereiken op 06 - 2840 8945.

solliciteer   email deze vacature