HR Adviseur

Omgeving: HR Zwolle

Introductie

24 uur | Betrokken, Resultaatgericht, Adviserend | Hbo

Ben jij een HR-Adviseur die graag een bijdrage levert aan het versterken van veiligheid in de lokale samenleving? Lees dan verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?

GGD en Veiligheidsregio IJsselland hebben een gezamenlijke bedrijfsvoering en voor deze rol zet jij je voor beide organisaties in. De veiligheidsregio richt zich op het versterken van veiligheid in de lokale samenleving, het beperken van risico’s waar het kan én het bestrijden van incidenten waar het moet. GGD IJsselland bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van ruim 500.000 inwoners in elf gemeenten in de regio IJsselland. Vanzelfsprekend zijn onze medewerkers daarbij van groot belang. Vanuit onze HRM-visie is een plezierige, veilige en gezonde werkomgeving creëren voor onze medewerkers daarom essentieel.

Je komt terecht in een dynamische en uitdagende omgeving waarin je veel ontwikkelingen mede kunt vormgeven en waar veel ruimte is voor eigen inbreng. In deze rol fungeer je als directe sparringpartner voor het strategische management en maak je deel uit van team HRM, waarin je samenwerkt met een HRM-manager, een collega HRM beleidsadviseur en zes HRM adviseurs. Het team maakt een ontwikkeling door richting het proactief adviseren van de teamleiders, waarbij er oog is voor de organisatie- en teambehoeftes op de (middel)lange termijn.

Functie

Wat ga je doen?

Als HR-Adviseur maak je deel uit van het team HRM. In samenwerking met de huidige HR-Adviseur van het team Veiligheidsbureau ga je taken oppakken om de crisisorganisatie toekomstbestendig(er) te maken.

Je adviseert de leidinggevende van het Veiligheidsbureau over HR vraagstukken, op het gebied van werving en selectie, opleiding, in- door- en uitstroom en (individuele en team) ontwikkeling.

De organisatie is volop in ontwikkeling, waarbij talentontwikkeling, zelfregie en positieve gezondheid belangrijke pijlers zijn van ons huidige personeelsbeleid. Je komt terecht in een dynamische en uitdagende omgeving waarin je veel ontwikkelingen mede kunt vormgeven. Je gaat werken vanuit verbinding en gaat graag de dialoog aan. Je hebt een goed ontwikkeld empathisch vermogen en je weet je de cultuur van een organisatie of een onderdeel daarvan snel eigen te maken.

Functie-eisen

Wat breng je mee?

Als proactieve adviseur werk je vanuit verbinding en ga je graag de dialoog aan. Daarbij heb je een goed ontwikkeld empathisch vermogen en kun je snel de cultuur van een organisatie of een onderdeel daarvan eigen maken.

  • Je benadert vraagstukken integraal, legt gemakkelijk contact op alle niveaus, bent gevoelig voor de belangen van diverse partijen en weet draagvlak te creëren om gezamenlijk vooruitgang te boeken;
  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur drie tot vijf jaar werkervaring als HR-Business partner of HR-Adviseur;
  • Je bent van nature resultaatgericht en gericht op samenwerking;
  • Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt.

Het is een pluspunt als je bekend bent met onze arbeidsvoorwaarden die vallen onder de rechtspositie CAR-UWO.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Als HR-Adviseur krijg je een uitdagende functie voor 24-uur per week.

  • Jouw salaris wordt –afhankelijk van je opleiding en ervaring- vastgesteld in aanloopschaal 9 of functionele schaal 10 volgens de CAR-UWO (minimaal € 2.865,- en maximaal € 4.671,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
  • Je wordt aangesteld als Adviseur HRM B in de normfunctie Adviseur IV.

De Veiligheidsregio kent een informele en open sfeer, gericht op samenwerken en gebaseerd op vertrouwen. Dat zie je ook terug in onze faciliteiten en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, de mogelijkheid om thuis of op locaties in de regio te werken, sportfaciliteiten, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheid om extra vakantie-uren te kopen en een individueel keuzebudget van 18,63%.

Inlichtingen

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Hanjo Hartnack van STORM in Recruitment; hanjo@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Hanjo is te bereiken op 06 – 38324 9922.

Sollicitatie

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Hanjo Hartnack van STORM in Recruitment; hanjo@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Hanjo is te bereiken op 06 – 38324 9922.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET HANJO HARTNACK | RECRUITMENT CONSULTANT