HR Adviseur

Omgeving: HR Zwolle

Introductie

Heb jij dé drive om bij te dragen aan een optimale verbinding tussen HR en het primaire proces? Beschik je over een visie op HRM, de uitvoering en toepassing daarvan en kun je anderen met sterke adviesvaardigheden daarin meenemen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?
Je komt te werken in het Team HRM, bestaande uit 14 HR professionals. Dit team is onderdeel van de eenheid bedrijfsvoering van Veiligheidsregio IJsselland (VR). In deze regio verzorgt de VR de bedrijfsvoering voor GGD IJsselland (GGD) en daarmee ook de HRM ondersteuning. In deze rol zijn jouw werkzaamheden vooral gericht op de ondersteuning van het management van de GGD.

De GGD is behoorlijk in beweging. Zeker door Corona is de organisatie in een stroomversnelling gekomen, waardoor de dynamiek in korte tijd totaal is veranderd. Dit biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. Speerpunten hierbij zijn zelforganisatie, ontwikkeling, vernieuwing en gezondheid.

Functie

Wat ga je doen?
Als HR adviseur ga je op vernieuwende energieke wijze bijdragen aan de ambities van de organisatie, en vertaalt deze naar het HRM werkveld op het gebied van advies, beleid en talentontwikkeling. Vanuit de HR-visie is een plezierige, veilige en gezonde werkomgeving voor de medewerkers essentieel. Dit vraagt om een professionele aanpak en uitvoering van het personeelsbeleid. Hierbij adviseer jij de leidinggevenden over vraagstukken op het gebied van:

 • Arbeidsvoorwaarden;
 • Persoonlijk leiderschap;
 • Leren en ontwikkelen;
 • Werving en selectie;
 • Door- en uitstroom;
 • (Individuele en team)ontwikkeling.

Ook werk jij aan vernieuwende projecten binnen de organisatie op het gebied van gezondheid, ontwikkeling en zelforganisatie.

Functie-eisen

Wat breng je mee?
Werken vanuit verbinding en de dialoog aan gaan is waarmee jij de gewenste resultaten behaald. Je hebt een goed ontwikkeld empathisch vermogen en je weet je de cultuur van een organisatie snel eigen te maken. Je signaleert knelpunten en pakt/lost deze zoveel mogelijk op. Ook benader je vraagstukken integraal, legt gemakkelijk contact op alle niveaus en bent sensitief op de belangen van diverse partijen. Daarbij weet jij draagvlak te organiseren, zodat er gezamenlijk stappen voorwaarts gezet kunnen worden. Wat jij verder meeneemt:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare werkervaring als HR business partner of HR adviseur;
 • Interesse in de bedrijfskundige kant van HR;
 • Ervaring met verzuim, beoordelen, belonen, ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Dit weet je te vertalen naar de praktijk;
 • Resultaat- en samenwerkingsgericht;
 • Kennis van de arbeidsvoorwaarden conform de rechtspositie CAR-UWO (pré).

Aanbod

Wat biedt Veiligheidsregio IJsselland jou?
Een veelzijdige organisatie die zich kenmerkt door een informele en open sfeer, gericht op samenwerken en gebaseerd op vertrouwen. Dat zie je ook terug in de faciliteiten en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan flexibele werktijden, de mogelijkheid om thuis of op locaties in de regio te werken, sportfaciliteiten, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheid om extra vakantie-uren te kopen en een individueel keuzebudget van 17,05%.

Jouw salaris wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald (op basis van een 36-urige week).

Inlichtingen

Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Arnold via telefoonnummer: 06 48 90 37 55.

Sollicitatie

Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Arnold via telefoonnummer: 06 48 90 37 55.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | RECRUITMENT CONSULTANT & OPRICHTER