HR Adviseur

Omgeving Groningen

15-04-2019

32 - 40 uur | HR, Adviseur, Mobiliteit | Hbo

Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in HR en hou je van een uitdaging? Dan zijn we erg benieuwd naar je ervaring en motivatie!

Opdrachtgever

Over TKP
Het werk bij TKP wordt zoveel mogelijk gedaan in klantteams, waarin multidisciplinair de handen ineen worden geslagen. Verantwoordelijkheden worden niet over de schutting gegooid. Die worden gedeeld. Voorop staat dat de klanten hún deelnemers zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Met bijna 850 specialisten verzorgen we de pensioenuitvoering voor 26 pensioenfondsen en 3,3 miljoen deelnemers. Dat doen al zo’n 30 jaar gedaan, sinds 2003 als onderdeel van Aegon.

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment is op zoek naar een HR Adviseur voor TKP Pensioen in de regio van Groningen. STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen.  Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als HR-adviseur ben je betrokken bij beleidsontwikkeling en in-, door-, en uitstroom van medewerkers. Daarnaast hou je je bezig met mobiliteits- en opleidingsvraagstukken. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan managers, teamleiders en medewerkers. Je ontwikkelt zowel jezelf als de afdeling graag verder.

In deze functie wordt er verwacht van jou dat je:

  • adviseert bij (complexe) vraagstukken;
  • een voortrekkersrol neemt bij verschillende projecten;
  • het HR-beleid uitschrijft;
  • opleidingen selecteert en incompany-opleidingen organiseert.

Je bent een expert als het gaat om HR-vraagstukken op het gebied van mobiliteit. Je bent analytisch en planmatig sterk en stelt professionele adviezen op. Als teamspeler ben je hands-on en flexibel. Je weet snel te schakelen en kunt goed prioriteren. Je bent organisatiesensitief en durft een duidelijk standpunt in te nemen zonder de klantgerichtheid uit het oog te verliezen.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding op hbo-niveau in Human Resource Management of Bedrijfskunde;
  • Ervaring als HR-professional of loopbaanadviseur in een complexe- en veranderende organisatie;
  • Kennis van verschillende arbeidsvormen;
  • Bekend met AVG- en DBA wetgeving;
  • Ervaring met het opzetten en uitvoeren van HR-projecten.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature