Hoofd Onderwijs Service Centrum

Omgeving: Overig Zwolle

Introductie

24 – 32 uur | Organisatieontwikkeling, Optimaliseren, Verbinden | Omgeving Zwolle

Op zoek naar een creatieve werkomgeving waarin jij een team mag doorontwikkelen? Dan komen wij heel graag met jou in contact!

Organisatie

Waar kom je te werken?

Cibap vakschool voor vormgeving is specialist in het opleiden van vakmensen voor de creatieve industrie. Toekomstige professionals ontmoeten elkaar hier. Studenten leren hun creatieve ideeën om te zetten in beelden, steeds met oog voor economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Als beste creatieve vakschool (keuzegids mbo 2021), met een kleine 1700 energieke studenten en vele trotse medewerkers is Cibap een toonaangevende vakschool.

Een plek waar talentvolle studenten worden uitgedaagd te excelleren als toekomstig beroepsbeoefenaar. Een plek waar ruimte is voor creativiteit, geplaatst in het kader van vakmanschap en ondernemendheid. Waar open communicatie voorop staat en de omgeving overal meespeelt.

Functie

Wat ga je doen?

Als Hoofd van het Onderwijs Service Centrum (OSC) ben je verantwoordelijk voor Onderwijs support, Student support en Business support. In deze dienst werken circa 17 enthousiaste collega’s die zich allemaal inzetten om het onderwijs te ondersteunen. Hier ga jij deel van uitmaken!

Jouw team houdt zich bezig met bijvoorbeeld onderwijslogistiek, planning en roostering, tweedelijns begeleiding van studenten, examinering, stage-organisatie en relatiebeheer. Daarnaast adviseer je het College van Bestuur, de Managers Onderwijs en Hoofden van Dienst over OSC-gerelateerde zaken.

Het OSC is sinds medio 2022 een nieuwe dienst binnen Cibap, nadat een aantal bureaus is samengevoegd en werkzaamheden anders verdeeld zijn. Er zal daarom veel aandacht gaan naar de opdracht om de implementatie van de nieuwe organisatie van het OSC te voltooien. Voor de langere termijn is de verdere ontwikkeling en professionalisering van belang. Je rapporteert rechtstreeks aan het College van Bestuur.

Functie-eisen

Wat breng je mee?

Als persoon ben jij communicatief sterk en heb je een ondernemende instelling. Daarnaast heb je een sterk ontwikkeld omgevingsbewustzijn en weet je mensen in beweging te zetten. Je bent betrokken, kunt samenwerken en verbinden en hebt oog voor wat er speelt binnen en buiten de afdeling. Ook kun je omgaan met een afdeling waarin verschillende specialisten en inhoudelijk diverse aandachtsgebieden samenwerken.

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt goede kennis van processen in een organisatie als Cibap en bent een echte procesdenker;
  • Je hebt ruime ervaring met leidinggeven en het begeleiden van veranderingen;
  • Je hebt oog voor duurzame kwaliteit van de geleverde diensten.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Cibap is een World-class Workplace organisatie. Dit betekent datCibap door haar medewerkers hoger beoordeeld wordt dan branchegenoten op goed werkgeverschap.

Voor deze functie geldt een inpassing in schaal 11 (cao mbo), maximaal € 5.229 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kent Cibap goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 2222 015. Arnold is te bereiken op 06 4890 3755.

Je hebt tot en met 18 juni om te reageren.

Sollicitatie

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 2222 015. Arnold is te bereiken op 06 4890 3755.

Je hebt tot en met 18 juni om te reageren.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | EIGENAAR