Hoofd Financiële Administratie

Omgeving Rijssen

09-09-2019

40 uur | Administratie, Financieel, Dynamisch | hbo / wo

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het volledige financiële proces bij een van onze opdrachtgevers en een belangrijke steen bijdragen aan het primaire bedrijfsproces? Lees snel verder.

Opdrachtgever

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment is op zoek naar een Hoofd Financiële Administratie in de regio van Overijssel.

STORM begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Je bent in deze dynamische rol verantwoordelijk voor het volledige financiële proces bij een van onze opdrachtgevers en draagt een belangrijke steen bij aan het primaire bedrijfsproces.

Je werkdag vult zich met het maken van analyses en overzichten. Je bent 1e aanspreekpunt voor onze accountant en de dagelijkse bankzaken en eindverantwoordelijk voor alle financiële stromen (debiteuren, crediteuren en salaris). Je stelt periodieke financiële managementrapportages en jaarrekeningen op en fungeert als eerste aanspreekpunt voor vragen aangaande de financiën.\

Taken waarin jij je verder graag vastbijt zijn o.a.; het inkopen van verzekeringen, contracten, en je houdt je bezig met KPI’s. Je zorgt er voor de dat het betalingsgedrag van onze klanten goed is en stuurt hierin bij waar nodig. De voortgang van de financiële kant van de projecten wordt door jou bewaakt. Je krijgt bij een deze opdrachtgever volop de kans om van deze functie een onmisbare schakel te maken.

De dag verloopt voor jou pas perfect als je echt het gevoel hebt de financiële zaken onder controle te hebben en stappen te maken met de afdeling. Je geeft direct leiding aan drie collega’s en een stagiaire. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de directie.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO/WO opleiding (bijv. bedrijfseconomie of accountancy);
  • Betrokken en verantwoordelijk;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke (junior) functie;
  • Ervaring in een bouw gerelateerde organisatie is een pré.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Jan Jaap Akse van STORM in Recruitment; akse@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature