Hoofd Business Control

Omgeving Nijmegen

28-11-2019

32 - 36 uur | Overheid, Verandermanager, Controller | hbo/wo

Wij zoeken een interimmer die vanaf volgend jaar de gemeente Nijmegen kan coachen en leiding kan geven aan het business control team.

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een bureauhoofd Business Control voor de gemeente Nijmegen.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Het bureauhoofd Business Control is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het Bureau Business Control en Management Informatie en stuurt daarbij op de samenwerkingsvormen die binnen de afdeling Financiën nodig zijn om de lijnafdelingen op een adequate manier te bedienen. Daarnaast stuurt het bureauhoofd op professionaliteit van de medewerkers. Dit betekent het bevragen van medewerkers op het bijhouden van kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van competenties en het kennen van het object van het werk: de Nijmeegse organisatie. De afdeling Financiën zal altijd moeten aansluiten bij de sturings-, en inrichtingsprincipes van de organisatie. Naast deze verantwoordelijkheden draagt het bureauhoofd Business Control zorg voor de ontwikkelopgave "Positionering Business Control, Financial Control en Management Informatie binnen de organisatie".

Functie eisen

  • Relevante afgeronde HBO/WO-opleiding op het gebied van financial control, veranderkunde en/of bedrijfskunde, aantoonbaar door een diploma.
  • Actuele ervaring (vanaf 2015) op het gebied van het vormgeven en organiseren van (financiële) verandertrajecten binnen organisaties met meer dan 500 medewerkers.
  • Actuele ervaring (vanaf 2015) met leidinggeven en coaching van medewerkers (individueel en in groepen) en beschikt over coördinerende vaardigheden.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature