Head of Business Consultant

Omgeving: MarCom

Introductie

32 – 40 uur | Verbindend, Commercieel, Digital | Hbo+

Jij weet organisaties in beweging te zetten en helpt klanten te ontwikkelen in de digitale wereld.

Organisatie

Dit is IMPRES

Werken bij IMPRES is anders dan anders. Zij hebben een bijzondere, open cultuur waarin iedereen gelijkwaardig is.

Bovendien doen ze er alles aan om het werken bij IMPRES zo leuk mogelijk te maken. Smoothies? Check! Geheel verzorgde lunch? Check! De beste tools? Check! Maar vooral: elk teamlid vormt een cruciaal onderdeel in het geheel dat zij IMPRES noemen. Het resultaat? Een verzameling van mensen die hun enthousiasme graag met je deelt.

In verband met de ambitieuze groeiplannen is er een nieuwe rol: die van Head of Business Development. Het is een coördinerende positie voor een bevlogen professional die de klant centraal zet, het team consultants mee neemt en samen met de rest van de organisatie IMPRES laat groeien.

Zij geven jou de kans om te doen waar je goed in bent. Jouw werkgeluk is belangrijk! Daarom is er ook een Chief Happiness Officer die zich bezighoudt met het werkgeluk van jou en je collega’s.

Functie

Dit ga je doen

IMPRES groeit snel en daarom zijn wij op zoek naar een commerciële topper, die perfect het overzicht kan bewaren en ook een team neer kan zetten. Iemand die op een inspirerende wijze contacten kan onderhouden en de behoeften van de opdrachtgevers weet te vertalen naar concreet strategisch advies en deze weet om te zetten in opdrachten. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar deze functie vraagt een heel scherp doortastend oor en ervaring op het gebied van netwerken, digitalisering en commercie.

Jij draagt verantwoordelijkheid voor verschillende klanten, de accountplannen van de consultants en begeleid je vanzelfsprekend ook deze projecten volledig autonoom. Samen met experts uit de verschillende disciplines binnen IMPRES (Development, Marketing, Strategie & Design) kom je tot mooie, innovatieve oplossingen voor ons uiteenlopende scala aan klanten. Jij beschikt over het technische én strategische inzicht om de mogelijkheden en de wegen daarnaartoe te zien. Naast het verzorgen van nieuwe en bestaande accounts, lever je ook een actieve bijdrage op het gebied van strategie van IMPRES.

Zij zien zichzelf als een verlengstuk van de klanten en daarom willen ze altijd nét dat stapje extra zetten. Dat doen ze voor elkaar, het team en niet te vergeten: voor het succes van de opdrachtgever.

Verder ben jij:

 • een stevige persoonlijkheid die vanuit jouw deskundigheid online vraagstukken weet te vertalen naar praktische toepassingen;
 • een strategische adviseur van het management van de klanten en geeft gevraagd en ongevraagd advies;
 • de bewaker en aanjager van de salesdoelstellingen en strategieën van IMPRES.

Het is natuurlijk erg prettig als jij praktijkervaring hebt bij een digitaal bureau en/of agency en anders weet jij ons natuurlijk te overtuigen.

Functie-eisen

Dit ben jij

Jij beschikt tenminste over hbo denk- en werkniveau. Door jezelf te zijn, lever je zowel persoonlijk, als in je functie als Head of Business Development, een positieve bijdrage aan iedereen bij IMPRES;

Verder:

 • snap jij in grote lijnen de techniek achter de online oplossingen die we bedenken en realiseren;
 • heb jij een gezonde dosis lef in je, om met je team opdrachtgevers professioneel tegemoet te treden en nieuwe opdrachten binnen te halen;
 • streef jij het hoogste niveau na en je haalt voldoening uit een continu verbeterproces op sales gebied;
 • ben jij positief ingesteld en zie jij altijd kansen; zelfs – of misschien juist – bij een tegenslag;
 • Kan jij goed communiceren in Nederlands en Engels (gesproken en geschreven) en bent een gedegen en strategische gesprekspartner.

Aanbod

Aanbod

IMPRES biedt jou een inspirerende en uitdagende baan als Head of Business Development tussen gemotiveerde, fijne mensen. Er is een open en transparante bedrijfscultuur met een prachtige werkplek met veel ruimte en daglicht, sta-/zitbureaus en stilteruimtes. Natuurlijk faciliteren zij een auto, laptop, mobiele telefoon en zijn er flexibele werktijden en -dagen.

Verder zien wij jou graag:

 • Meedenken en -beslissen;
 • Ruimte creëren voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Mogelijkheden oppakken voor studie of cursussen;
 • meet-ups & congressen met collega’s bezoeken.

IMPRES biedt een marktconform salaris (€70.000,- tot 90.000,- op jaarbasis) en natuurlijk zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:Lunch op kantoor verzorgd door onze de Chef de Cuisine. Denk aan heerlijke salades, soep, wraps, smoothies, etc. En regelmatig zijn er legendarische teamuitjes!

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan?

Neem contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment;arnold@storminrecruitment.nl. Zij zijn verantwoordelijk voor de werving van deze positie. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met STORM opnemen via telefoonnummer:038 – 22 22 015.

Je hebt tot en met 25 oktober om te reageren.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan?

Neem contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Zij zijn verantwoordelijk voor de werving van deze positie. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met STORM opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015.

Je hebt tot en met 25 oktober om te reageren.

storm in recruitment

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | RECRUITMENT CONSULTANT & OPRICHTER