Groepshoofd Contactcenter

Omgeving Zwolle

03-12-2018

32 - 36 uur | Overheid, Contact, Agile | WO

Voor de Overheid zijn wij op zoek naar een Groepshoofd Contactcenter waarbij Agile werken voorop staat. Weet jij wat ervoor nodig is om Agile werken zo effectief en efficiënt bij een organisatie in te richten? Lees dan verder en laat ons weten waarom jij geschikt bent voor de functie.

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Groepshoofd Contactcenter voor de Overheid in de regio van Zwolle.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. 

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als Groepshoofd geef je leiding aan meerdere teams. Je bent relatiemanager voor één of meerdere departementen en heb je één of meerdere projecten in portefeuille.

Er wordt operationeel leiding gegeven aan een aantal teamleiders. Je bent resultaatverantwoordelijk voor je eigen teams en stuurt op gezamenlijke doelstellingen. Met behulp van de Lean Management methodiek stimuleer je tot continu verbeteren en je vervult hierbij een voorbeeldrol. Je creëert in de dagelijkse hectiek voldoende momenten voor reflectie.

Je bent een echte ‘people manager’, die een veilige omgeving weet te creëren met een open communicatie. Je hebt oog voor de individuele behoeften en drijfveren van je medewerkers maar ook voor de teambehoeften. Je bent duidelijk over wat er verwacht wordt en stimuleert medewerkers om het beste uit zichzelf te halen, met plezier.

Als Groepshoofd ben je relatiemanager voor één of meerdere departementen. Met stakeholders stem je af over ontwikkelingen in het vakgebied en ben je aanspreekpunt bij escalaties.

Als Groepshoofd ben je ook portefeuillehouder van meerdere complexe projecten. Je zorgt er hierbij voor dat de belangen van het Contactcenter goed vertegenwoordigd worden in programma’s en projecten. Als portefeuillehouder kun je ook als opdrachtgever fungeren voor een aantal interne Contactcenter projecten.

Functie eisen

  • Minimaal WO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van management en organisatieontwikkeling naar een Agile vorm van werken
  • Vaardig in het zowel in- als extern uitdragen van (beslissingen over) producten en diensten en verdedigt ze waar nodig
  • Ervaring met aansturen van meerdere leidinggevende en teams (middenmanagement)
  • Bekend met het sturen op productie- en ontwikkeldoelstellingen in een Contactcenter of shared service omgeving

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature