Gedragswetenschapper

Omgeving: Overig

Introductie

24-36 uur | Enthousiast, Flexibel, Initiatiefrijk | Leeuwarden / Zwolle


Vind jij dat het ook anders moet? Zowel in de directe zorg als in het maatschappelijk veld. Wij zoeken iemand die lokaal kan innoveren!

Organisatie

Waar kom je te werken?
Bij LIMOR (Landelijke Instelling voor Maatschappelijke Ondersteuning en Rehabilitatie) zijn ze er voor mensen die om welke reden dan ook diep in de problemen zijn geraakt en daardoor moeilijkheden ervaren met zelfredzaamheid, maatschappelijke participatie, dakloos zijn of dat dreigen te worden en nergens anders terecht kunnen.

Er wordt een basis gecreëerd waar de cliënten terechtkomen en waar ze het best op hun plek zijn. Daarbij is LIMOR een belangrijke schakel op de weg naar rehabilitatie, herstel, werk of zelfstandig wonen. Er is specialistische GGZ-begeleiding voor mensen met complexe, vaak meervoudige problematiek.

LIMOR is onderscheidend met haar eigen begeleidingsmethodiek Situationeel Begeleiden, het product Housing First en de dienstverlening op het gebied van verzamelproblematiek (hoarding). Alles wat zij doen komt voort uit de kernwaarden: Bevlogen, Integer, Ondernemend en Samenwerkend (BIOS). Je merkt deze kernwaarden terug in de organisatie, onder andere door de ruimte die de organisatie biedt om je vanuit je werk te ontwikkelen.

Je komt te werken op de afdeling Beleid & Kwaliteit. De adviseurs regisseren en monitoren de beleidscyclus en stellen deze waar nodig bij. De afdeling draagt zorg voor kwaliteitscontroles en opvolging van de kwaliteitsnormen. Vanuit de afdeling worden beleid, projectplannen en evaluaties geschreven. Dit met oog op wat medewerkers ondersteunt kwalitatief goede zorg te verlenen en wat vanuit wet en regelgeving noodzakelijk is.

Het Expertiseteam Gedrag (EG) bestaat uit twee gedragswetenschappers die gepositioneerd zijn onder de afdeling Beleid & Kwaliteit met als doel vanuit een centraal punt consult en advies te bieden bij zorgbehoeftebepaling, beleidsontwikkeling, complexe zorgvragen en het bemiddelen en ondersteunen bij de toeleiding naar specialistische hulp.

Functie

Wat ga je doen?
De functie van gedragswetenschapper binnen het EG is nieuw binnen LIMOR. De basis voor de inzet en positionering is gelegd. De functie is nog in ontwikkeling, daar nemen we de tijd voor.

Als gedragswetenschapper ben jij de gedragsexpert voor het EG. Binnen dit team consulteer en adviseer je waar nodig de medewerkers in het primair proces bij het duiden van het gedrag van cliënten en reikt oplossingen aan voor gedragsveranderingen ten aanzien van cliëntbegeleiding, indicatietrajecten en het bevorderen van duurzame veiligheid. 

Voor de ontwikkeling van inhoudelijk beleid en methodieken kunnen de beleidsadviseurs en teammanagers ook op jouw expertise en bijdrage rekenen. Jij schakelt tussen het leggen van verbindingen met teams in het primaire proces, het analyseren van informatie en het operationeel ondersteunen in multidisciplinaire overleggen bij complexe casuïstiek of het interveniëren bij dreigende of vastgelopen situaties.

Samenwerken met ons biedt jou ruimte om richting aan de invulling te geven. Hier ligt een uitdagende en leuke opgave om aan mee te werken!

Functie-eisen

Wat breng je mee?
Voor beide regio’s zoeken we iemand met een passie voor de doelgroep van LIMOR en uitstekende kennis van zorgmijding, verslaving, onaangepast gedrag en het juist inzetten van de risicotaxatie. Je bent vanzelfsprekend academisch afgestudeerd. Jouw relevante werkervaring maakt je ook in praktijk vaardig. Je haalt voldoening uit het autonoom werken waarin je zelfstandig beslist, handelt en tegelijkertijd verbindt.

LIMOR wil namelijk het beste voor haar cliënten. LIMOR is bevlogen, integer, ondernemend en samenwerkend en verwacht dat jij dit ook bent en bewijst in je werk.

Verder beschik je over:

  • een afgeronde academische opleiding bijv. in de richting van (ontwikkelings)psychologie, GZ-psycholoog of (ortho-)pedagogiek;
  • ruime ervaring met het toepassen van theoretische expertise op het gebied van zorgmijding in de praktijk;
  • uitstekende psychodiagnostische kennis en actuele kennis van (erkende) therapeutische interventies en voor de sector relevante behandelmethoden;
  • dienstverlenende capaciteiten en vaardigheden om collega’s op een sociale en tactvolle wijze te adviseren, instrueren en stimuleren;
  • kennis van de sociale kaart in de regio Groningen, Friesland, Overijssel of Zuid-Holland.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?
LIMOR is een werkgever met een open bedrijfscultuur en biedt ruime ontwikkelmogelijkheden. Met een gezonde balans kan je zowel vanuit huis als vanuit een van de kantoren van LIMOR werkzaam zijn. Jij krijgt volop de mogelijkheden om je binnen het gehele spectrum van de functie in te zetten en te ontwikkelen. Jouw inbreng wordt gewaardeerd!

Je collega’s zijn gepassioneerd in hun werk en tonen zich betrokken bij zowel hun cliënten als naar collega’s en de organisatie. LIMOR valt onder de cao Sociaal Werk. Naast deze afspraken biedt LIMOR je een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aan.

Verder biedt zij:

  • Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk in schaal 10 maximaal € 4.830,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Bij inschaling houden we rekening met relevante kennis en ervaring;
  • Een individueel keuzebudget bovenop je jaarsalaris, bestaande uit o.a.: bovenwettelijk vakantieverlof (26 uur op jaarbasis bij een fulltime dienstverband), 1,5% opbouw per maand voor je loopbaanbudget, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;
  • Flexibele werktijden en werkplek;
  • Een ondernemende organisatie met competente collega’s.

Inlichtingen

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 4890 3755.

Je hebt tot en met 31 januari 2023 om te reageren.

Sollicitatie

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 4890 3755.

Je hebt tot en met 31 januari 2023 om te reageren.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | EIGENAAR