test123

“Ze kijken echt naar de persoon achter het cv. Wat drijft mij, waar ben ik naar opzoek.”

De professionals uit het STORM netwerk betekenen dagelijks veel voor teams en opdrachtgevers. Zowel voor tijdelijke opdrachten, als vaste functies, zowel in dienst als op interim basis. Floor Biewinga is een HR-professional uit het netwerk van STORM. Ze vervult nu een vaste functie als HR-professional voor Dommerholt Advocaten waarvoor STORM de werving en selectie heeft gedaan. Floor: “Wat ik heel prettig vond is de oprechte interesse van STORM. Ze kijken naar de persoon achter het cv.”

Floor bij Dommerholt

Floor is vers begonnen bij Dommerholt en is, ten tijde van schrijven, vier weken bezig. Floor: “Het is op dit moment nog veel kennismaken en inwerken. Ik houd en ga me bezig houden met alle facetten van HR. Administratie, een stukje recruitment, meewerken met projecten… Dommerholt spreekt me aan. Er liggen veel mooie uitdagingen en doorgroei-mogelijkheden.”

Samenwerking met STORM

Floor kwam op de LinkedInpagina van STORM een vacature tegen die haar wel interessant leek. Floor: “Zodoende heb ik hen opgebeld en mijn profiel sprak hen wel aan. Tijdens het kennismakingsgesprek werd het gevoel dat ik al bij STORM had alleen maar bevestigd. Wat ik prettig vond was de oprechte interesse. Ze kijken echt naar de persoon achter het cv. Wat drijft mij, waar ben ik naar opzoek? Juist door op die dingen te letten maakten ze de juiste match. Daarbij kwamen ze ook niet gelijk met de vacature van Dommerholt aanzetten maar kwam die vacature meer als een toevallige bijkomstigheid ter sprake. De insteek was heel persoonlijk.”

Blijvend contact

Floor: “Ook na deze kennismaking waren ze erg betrokken in het proces. Zo hebben we m’n sollicitatie voorbesproken en bleven we in contact gedurende het hele proces. Zelfs in m’n eerste week bij Dommerholt was er nog weer even een contactmoment. Dat vond ik erg positief!”

Terug