Financieel Specialist Beheer

Omgeving: Financieel Zwolle

Introductie

32 – 36 uur | Financieel, Doortastend, Proactief | hbo

Weet jij alles van het financiële beheer en wil je een divers en afwisselend takenpakket waar je voor een deel nog vorm aan mag geven!? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?
Landstede Groep is een onderwijsorganisatie die regionaal zowel middelbaar beroepsonderwijs als voortgezet onderwijs aanbiedt aan ruim 25.000 studenten en leerlingen. Dit gebeurt onder diverse ‘merken’. Binnen de Landstede Groep zijn ruim 3.000 medewerkers werkzaam, verdeeld over 44 locaties. Bij Landstede wordt er actief verbinding gelegd en bruggen gelegd tussen onderwijs, de omgeving en de samenleving.

Jaarlijksbezoekenca.27.000jongerenen(jong)volwassenenéén of meerdere vestigingenvan de LandstedeGroep op weg naarhet (h)erkennenvan hun eigen talent en de ontwikkeling daarvan.Want dat is waar Landstede Groep zich sterk voor maakt: waarde(n)vol leren levenop VO en MBO niveau.

Met ruim 3.000 medewerkersen veel regionale partners helpt Landstede elke dagdejongeren en (jong)volwassenen zich te ontwikkelenom een bijdrage te leveren aan de samenleving.

Het team Financiën, waar de afdeling Financieel Beheer onder valt, is een onmisbare schakel tussen de verschillende afdelingen en entiteiten binnen Landstede Groep. Dit team valt onder de Dienst Administratieve Ondersteuning van de Landstede Groep wat een breed scala aan administratieve diensten aan de onderwijseenheden verleent, te weten: financiële administratie, personeels- en salarisadministratie, leerlingen/studenten administratie.

Voor het team Financieel Beheer is STORM in Recruitment op zoek naar een Financieel Specialist Beheermet een frisse blik.

De Landstede Groep heeft oog voor ieder mens en stimuleert de mogelijkheden om talenten te ontwikkelen. Liefde voor het leren zit in hun DNA. Bij Landstede geloven ze dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen en anderen helpen dat ook te doen.

Functie

Wat ga jij doen?
Als Financieel Specialist Beheer maak je deel uit van het team Financieel Beheer. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een juiste, volledige en tijdige boekhouding. Hierbij werken jullie nauw samen met de collega’s van de debiteuren- en crediteurenadministratie en de afdeling Control. Jij bent een gesprekspartner voor de organisatie, wilt kwaliteit leveren en werkt nauw samen met de teamleider Financiën, die tevens je leidinggevende is.

Naast een aantal periodiek terugkerende werkzaamheden krijg je een belangrijke rol in verschillende casuïstiek. Dit zorgt voor een zeer afwisselende en uitdagende baan die jou laat groeien op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Door onder andere de overstap naar een nieuw financieel pakket moeten processen anders vorm worden gegeven en geoptimaliseerd worden. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om hier een grote rol in te hebben, gevraagd en ongevraagd!

Verder ben jij verantwoordelijk voor:

 • Een adviserende en coördinerende rol binnen de afdeling Financieel beheer;
 • Een coördinerende rol in het fastclose en hardclose proces gedurende het jaar;
 • Het samen met de afdeling zorgen voor een tijdige oplevering van de cijfers en neemt een actieve rol in de monitoring en de inhoudelijke review hierop;
 • Tijdens de jaarrekeningcontrole het aanspreekpunt zijn binnen het team Financieel Beheer en richting accountant. Hierin heb je een actieve rol om vragen zelf te beantwoorden of uit te zetten naar collega’s;
 • Gesprekspartner zijn voor de organisatie aangaande het eigen aandachtsgebied;
 • In staat zijn adviezen, ondersteuning en handelen af te stemmen op de specifieke situatie en vragen van de opdrachtgevers.

Functie-eisen

Opleidings- en ervaringseisen

 • Afgeronde HBO opleiding Bedrijfseconomie, Accountancy of vergelijkbaar;
 • Expert op het gebied van complexe boekhouding(en);
 • Expert met het coördineren en reviewen van werkzaamheden;
 • Actuele ervaring met het financieel systeem AFAS is een pre.

Wat breng je mee? (Functie-eisen)
De Financieel Specialist Beheer die wij zoeken herkent zichzelf minimaal in dit profiel:

 • Je staat erom bekend proactief te werk te gaan;
 • Je hebt een goed gevoel voor wat er in de organisatie speelt (organisatiesensitiviteit);
 • Je bent accuraat daadkrachtig;
 • Je wordt enthousiast van vernieuwing;
 • Je neemt makkelijk en graag het voortouw;
 • Je zoekt naar kansen waar anderen problemen zien.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 – 4890 3755.

Sollicitatie

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Arnold via telefoonnummer: 06 48 90 37 55